Андрій ЦУРІКОВ: «Із нетерпінням чекаємо на гру з «Волинню»

Андрій ЦУРІКОВ: «Із нетерпінням чекаємо на гру з «Волинню»

- Видно, що у складі нашого суперника грали досвідчені хлопці. У матчі було багато боротьби. Звичайно, було приємно провести на полі 90 хвилин, я давно вже не грав весь матч. Намагався більше брати гру на себе, також усі сили грі віддавали й молоді хлопці, яких у нашому складі було багато. Можливо, ми трохи програли в боротьбі, але все одно всі молодці, старалися.

- Чи заходив до вашої роздягальні Блохін перед матчем?

- Так, і перед грою, і в перерві, і після матчу. Підказував, казав, що ми робили неправильно в першому таймі, вказав на помилки. Також звертався до футболістів персонально.

- Це був останній товариський матч перед стартом сезону. Як можете оцінити підготовку команди?

- Ми провели хороший збір, на якому плідно попрацювали. Плюс, провели хороші ігри зі «Спартаком» та «Зенітом». Вважаю, команда зараз перебуває в дуже хорошій формі. Ми відмінно підготувалися до чемпіонату та з нетерпінням чекаємо на першу гру з «Волинню».

- Чи був для вас незвичним підготовчий етап, коли команда перебувала не за кордоном на зборах, а брала участь у турнірі в Києві?

- Напевно, для хлопців, в яких тут сім'ї, краще перебувати в своєму місті. Але я б не сказав, що в цей час підготовка істотно відрізнялася. Мені сподобалося, що ми набирали форму через ігри, це дуже добре.

- Які особисті цілі ставите перед собою на сезон?

- Як можна частіше виходити на поле, закріпитися у складі першої команди. Це головне.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* Фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер