Андрій ВАЦЕБА: зі «Спартака» в «Динамо»

Андрій ВАЦЕБА: зі «Спартака» в «Динамо»

Свій шлях у спорті майбутній динамівець починав у дитячій школі «Спартака» з Івано-Франківська, міста, де народився Андрій в 1995-му році.

Перший тренер Тарас Ярославович Харандюк з ранніх років ставив свого підопічного в центр поля і, як виявилося, мав рацію, адже з того часу Андрій і виступає на позиції опорного півзахисника.

Досить довго провчившись у школі «Спартака», Андрія помітили скаути головного «гранда» на заході України - львівських «Карпат», куди півзахисник і перебрався в 2009-му році.

Поступове сходження

Погравши два роки в складі «біло-зелених», футболістові надійшла пропозиція спробувати свої сили в «Динамо», прибувши, для початку, на перегляд. Андрій, не довго думаючи, вирушив до Києва і з першої спроби потрапив до Академії клубу в останній випускний рік до Олексія Дроценка.

Андрій є гравцем «Динамо» U-19, але цікаво, що за «біло-синіх» він дебютував у молодіжній першості! Було це у матчі 2-го туру з київським «Арсеналом» 21.07.2012, в якому він вийшов на поле на останній хвилині основного часу.

До зимової паузи сезону 2012/13 за команду «Динамо» U-19, де він є провідним півзахисником, 19-річний Вацеба провів 10 матчів і відзначився однією червоною карткою.

У планах Андрія поступове сходження по футбольних кар'єрних сходах. «У майбутньому прагну потрапити в дублюючий склад «Динамо» і закріпитися там. А потім, звичайно ж, докладу максимуму зусиль, щоб пробитися і в першу команду!».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер