Андрій Ярмоленко: «Бешикташ» мені подобається»

Андрій Ярмоленко: «Бешикташ» мені подобається»

У 1/16 фіналу Ліги Європи жереб визначив у суперники «Динамо» турецький «Бешикташ». У разі перемоги наша команда в 1/8 фіналу зустрінеться з переможцем пари «Арис» – «Манчестер Сіті». Думкою про результати жеребкування поділився нападник «Динамо» Андрій Ярмоленко:

- Я казав, що мені все одно, проти кого грати. Просто хотів дізнатися суперника. Хіба що з росіянами не було великого бажання зустрічатися. Нормальне жеребкування, випала хороша команда, буде цікаво. Навіть якщо б довелося грати з «Бенфікою», «Рейнджерс» чи «Севільєю», особливо не засмутився би. Хіба їх не можна перегравати? «Бешикташ» мені подобається, але нам буде доволі важко, особливо на їхньому полі. За такої божевільної підтримки, як у Туреччині, я вже давно не грав. Місцеві команди сповідують агресивний футбол. Одне можу сказати напевно – в характері ми їм точно не поступимося, будемо битися до кінця.

Перший матч граємо на виїзді? Це взагалі відмінно! У другому, вирішальному поєдинку, нас підтримають уболівальники. Ми маємо перемогти. Хочу, щоб «Динамо» вийшло на «Манчестер Сіті», мені подобається перевіряти себе на тлі сильного суперника. Буде цікаво, тим паче, що з англійськими командами ми вже давно не грали. Добре, що не попалася пара, в якій був «Металіст». Залишимо їх «на потім» (посміхається).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер