Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Якщо мій перехід влітку не відбудеться, я плакати не буду»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Якщо мій перехід влітку не відбудеться, я плакати не буду»

- Президент знає про моє бажання перейти до закордонного клубу – я тому й продовжував контракт із «Динамо», бо не хотів уходити вільним агентом. Часу поговорити після завершення сезону в нас не було – після кубкового фіналу починався збір національної команди, але, якщо з'явиться привід для обговорення, ми з Ігорем Михайловичем поспілкуємося після збірної.

Усі розуміють, що в плані розвитку перехід до солідного європейського чемпіонату стане для мене серйозним кроком уперед. Але можна зрозуміти й тренера, перед яким поставлять у новому сезоні високі завдання не лише на внутрішній арені. Тим не менш, Станіславович мене повністю підтримує.
Я хочу спробувати себе в іншому чемпіонаті, в хорошому клубі, але все буде залежати від того, чи будуть пропозиції та влаштують вони «Динамо» й мене самого.

При цьому від'їзд особисто для мене надзавданням не є. Поїхати хотілося би не тому, що мене тут щось не влаштовує: я граю вдома, перед рідними вболівальниками, в команді, за яку вболівав із дитинства. Скажу більше: якщо перехід цього літа не відбудеться, я плакати не буду. Адже нам доведеться виступати у груповому турнірі Ліги чемпіонів, – наводить думку Ярмоленко www.sport-express.ua

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер