Андрій Ярмоленко: «Німеччина – збірна без слабких місць»

Андрій Ярмоленко: «Німеччина – збірна без слабких місць»

Перед товариськими матчами збірної України зі збірними Німеччини (11 листопада в Києві) та Австрії (15 листопада у Львові) нападник Андрій Ярмоленко відповів на питання журналістів.

- За рахунок чого збираєтесь перегравати фаворитів Євро-2012?

- Приходьте на стадіон та подивіться, якою хорошою грою ми будемо вас радувати.

- Чи буде Олег Гусєв брати участь у грі?

- Він у розташуванні збірної. Але ще хворіє й перебуває під наглядом лікарів. Тому напевно сказати нічого не можу – це питання в компетенції лікарів та тренерського штабу.

- Чого варто побоюватися в діях збірної Німеччини?

- Ми ще не розбирали їхні сильні та слабкі якості. Але всі знають, що в Німеччини дуже хороша збірна, я гадаю, у цієї команди явних слабких місць немає. Тренери вкажуть, на що саме звернути увагу. Подивимося, чи вдасться нам скористатися цими підказками.

- У німців ворота буде захищати дебютант. Яким чином це вплине на ваші дії?

- Ми поки ще не розбирали збірну Німеччини за персоналіями, тому складно відповісти. Тільки встигли проаналізувати нашу попередню гру проти Естонії. Я поки не знаю, хто в них дебютує, яким буде склад. На даний момент цікавить лише гра нашої збірної.

- Як зустріли новачка – Романа Безуса?

- Відмінно зустріли! (посміхається) Як і інших хлопців, які приїжджають до розташування національної команди. Тут усіх новачків добре зустрічають.

- У п'ятницю на НСК «Олімпійський» повернеться футбол. Які відчуття у зв'язку з цим?

- Ажіотаж відчувається. Дуже хочеться скоріше зіграти на цьому стадіоні. Ми були на його відкритті, арена дуже сподобалася. Тепер чекаємо, коли можна буде випробувати поле.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер