Андрій Ярмоленко: «До «Барселони» будемо готуватися зі спокійною душею»

Після гри з «Чорноморцем» динамівці були раді перемозі. Про те, наскільки складним вийшов матч і який настрій у команді перед поєдинком із «Барселоною», футболісти розповіли кореспонденту клубного Інформаційного відділу.

Андрій ЯРМОЛЕНКО, нападник «Динамо»:

- На те, що останнім часом перемоги нам даються важко, позначається втома наприкінці сезону.

- Який був моральний стан команди після нічиєї в Запоріжжі? Заспокоїтися встигли?

- Так, встигли, оскільки самі чудово розуміємо, що відрив, якого нам вдалося досягти, потрібно зберегти. Втрачати очки в таких матчах, як сьогодні, не можна.

- У шести попередніх поєдинках «Динамо» тільки одного разу перемогло. На твій погляд, із чим це пов’язано?

- Я гадаю, неможливо весь час грати однаково добре й перемагати в усіх матчах. У будь-якої команди є як білі, так і чорні смуги. Наші попередні невдалі матчі – якраз така невелика темна смужка.

- Можливо, «Динамо» просто потрібні суперники посильніші, як «Шахтар», наприклад? А зі слабкішими ігри не дуже вдаються?

- Я би не сказав, що в нас були слабкі суперники. Просто такі команди, як запорізький «Металург» або «Чорноморець», налаштовуються на матчі з нами, як на останній. Перемагати в таких іграх, природно, дуже важко.

- Чому тебе замінили?

- Не знаю, це краще запитати у Валерія Георгійовича. Не сказав би, що втомився. У принципі, не бачу в цьому нічого особливого, звичайна заміна. Головне, що команда виграла.

- Враховуючи, що через три дні «Динамо» грати з «Барселоною», на сьогоднішній поєдинок вдалося налаштуватися відповідним чином?

- Звичайно, всі думали про матч з іспанцями, важливість якого для нас важко переоцінити, але в той же час, хлопці розуміли, що сьогодні втрачати очки ніяк не можна. Тепер до «Барселони» будемо готуватися зі спокійною душею.

- Шия вже не болить?


- Ні, все гаразд (посміхається).

Фотогалерея матчу

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер