Андрій Ярмоленко – найкращий гравець березня в «Динамо»!

Андрій Ярмоленко – найкращий гравець березня в «Динамо»!

Друга половина сезону 2012/13 для «Динамо» розпочалася не найкращим чином – «біло-сині» зіграли внічию вдома з «Кривбасом», внаслідок чого на певний час поступилися конкурентам другим місцем. Висновки були зроблені миттєво. Після цього було здобуто три перемоги, та ще й без пропущених м'ячів! Динамівці взяли гору в гостях над «Волинню» (2:0), потім удома над «Ворсклою» (1:0) та завершили футбольний березень упевненою перемогою над, здавалося, найскладнішим та найбільш небезпечним суперником із усіх чотирьох, одеським «Чорноморцем» ( 2:0).

Найкращим гравцем команди в березні вболівальники цілком заслужено визнали Андрія Ярмоленка, який набрав 30,6 балів (4 матчі (2 в якості капітана), 360 хвилин, 2 голи, 1 гольовий пас, 1 жовта картка). Сума – 30,6

Гравець атакуючої лінії клубу провів без замін усі чотири березневих матчі. Якщо ж до цього додати ще й два матчі у складі національної збірної України, які Андрій також провів без замін, то його працездатність та самовіддача не може не вражати. Перший весняний матч Прем'єр-ліги в Ярмоленка, як і практично в усієї команди, був витрачений на розгойдування, і, як наслідок, – невисокий бал від уболівальників за цю гру. Зате вже проти «Волині» Андрій провів відмінний матч, забивши перший і, як виявилося, вирішальний гол. У домашньому поєдинку з «Ворсклою» 10-й номер «біло-синіх» став автором гольового пасу на Домагоя Віду. Потім Андрій порадував уболівальників усієї України, відзначившись у двох відбіркових матчах за «жовто-синіх», а наостанок став одним із творців ще важливої перемоги в Одесі, забивши красивий м'яч у ворота «Чорноморця». За гру з «моряками» Ярмоленко отримав від уболівальників високу оцінку – 9,4. Варто також відзначити, що в двох матчах із чотирьох Ярмоленко грав із капітанською пов'язкою та впорався з цією почесною місією на «відмінно».

У дуже гострій боротьбі друге місце рейтингу вболівальницьких оцінок за березень посів хорватський захисник «Динамо» Домагой Віда (4 матчі, 360 хвилин, 1 гол, сума – 27,5), який випередив нігерійця Аруну в останній момент завдяки вищим балам за матч із «Чорноморцем ». Загальна сума – 27,5

Для новачка «біло-синіх» березень став першим місяцем в українській Прем'єр-лізі. Під час міжсезонних зборів Віду неодноразово критикували, але з початком офіційних матчів усі сумніви щодо його високої кваліфікації зникли. І якщо в дебютному для себе матчі в чемпіонаті він не вразив, то вже за гру проти «Волині» Домагой отримав позитивні відгуки. У поєдинку проти «Ворскли» Віда блиснув, ставши героєм зустрічі, автором єдиного й переможного м'яча «біло-синіх». На не менш високому рівні провів він і поєдинок в Одесі. Позитивними якостями Домагоя можна назвати не лише стабільність та надійність, але й універсалізм. Як показали перші весняні матчі, він однаково добре грає на позиції як центрального, так і правого захисника.

Лише трішки поступився Віді Лукман Аруна (4 матчі, 326 хвилин, 1 гол, 1 гольовий пас, 1 жовта картка), який замкнув трійку лідерів за оцінками користувачів офіційного сайту «Динамо». Сума – 27.3

Аруна став чи не єдиним динамівцем, який отримав позитивну оцінку від уболівальників за поєдинок проти «Кривбасу», забивши єдиний м'яч «біло-синіх» у тій грі. В інших матчах він також був одним із ключових гравців у середній лінії. Плюсами молодого півзахисника «Динамо» можна назвати швидкість під час переходу від оборони до атаки, нестандартність рішень. На жаль, у грі нігерійця є доволі великий відсоток технічного браку, й також не завжди вірна оцінка ситуації під час ухвалення рішення про завдання дальнього удару, який у нього добре поставлений.

Вітаємо всіх березневих лауреатів та бажаємо у квітні досягти ще кращих результатів – і їм, і всім іншим гравцям «біло-синьої» дружини!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер