Андрій Ярмоленко: «Мені просто пощастило»

Андрій Ярмоленко: «Мені просто пощастило»

19-річний нападник Андрій Єрмоленко з’явився в «Динамо» в 2006 році. Уже тоді Андрія, ні багато ні мало, порівнювали з Андрієм Шевченком. Пройшовши школу «Динамо-2» під керівництвом Юрія Калитвинцева і Геннадія Литовченка, Ярмолено активно стукає у двері основної команди. І перший же матч у нинішньому чемпіонаті в основній команді нападник відзначив забитим м’ячем.
- Андрію, вітаємо з дебютним голом у чемпіонаті України! Спеціально готував такий подарунок на день народження головного тренера Юрія Сьоміна?

- Ні, звичайно. Без сумніву, хотілося забити, але не очікував, що це станеться в першій же грі на високому рівні. Раз так сталось, то хотів би присвятити його Юрію Павловичу на честь його дня народження.

- А сам що відчуваєш?

- Величезну радість. Давно хотілося зіграти за першу команду і радувати вболівальників забитими м’ячами. Про це, напевно, мріє кожен хлопець, який починає займатись футболом.

- Як виглядала гра з лави запасних?

- «Ворскла» попередні п’ять матчів виграла, і видно було, що сьогодні команда налаштована по-бойовому. Гра видалась важкою, але, на щастя, нам удалось дожати суперника наприкінці другого тайму.

- Ти вийшов на поле за рахунку 1:1. Важко було входити в гру?
- Я вийшов на останні 10 хвилин матчу і толком навіть не встигнув увійти в гру. А в епізоді з забитим голом, вважаю, мені просто пощастило.

- Можеш описати ситуацію з забитим голом?

- Була подача зі штрафного, після кількох рикошетів воротар відбив м’яч, а мені в такій ситуації залишалось лише підставити ногу за метр від лінії воріт.

- Таке гольове відчуття з народження?

- Та ні, я ж говорю, просто пощастило (посміхається).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер