Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми чудово розуміємо, що нам потрібно вигравати в усіх»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми чудово розуміємо, що нам потрібно вигравати в усіх»

- Не здається Вам, що матч із Сан-Марино буде прохідним?

- На прохідну гру ніхто не розраховує. Всі налаштовуються на серйозний поєдинок, прийдуть глядачі, тому потрібно показати хороший футбол та виграти.

- Чи є відчуття, що права на помилку у збірної вже немає?

- Звичайно, кожен виходить на футбольне поле для того, щоб виграти. Я думаю, всі хлопці хочуть потрапити на чемпіонат світу, й ми чудово розуміємо, що нам потрібно вигравати в усіх.

- Львівська атмосфера дуже сприяє збірній?

- Так, як підтримують у Львові, не підтримують ніде, й це дуже приємно. Наскільки я знаю, то там уже квитків немає, прийде повний стадіон, думаю, буде приємно грати за заповнених трибун.

- Думаєте вже про наступний матч проти Англії?

- Сан-Марино зараз виходить на перший план, завжди тренери вчать саме так, тому ми готуємося дуже серйозним чином саме на гру із Сан-Марино.

- На якій хвилині плануєте забити перший гол, після якого Сан-Марино «посиплеться»?

- На сьомій хвилині та тридцять п'ятій секунді. ( Сміється ).

- Матч пропустить дискваліфікований Роман Зозуля, який багато забиває в чемпіонаті. Чи буде відчуватися його відсутність?

- Звичайно ж, Зозуля – хороший гравець, і його буде не вистачати, але в той же час, я думаю, викликали достатньо футболістів, буде ким його замінити.

- Преміальні за перемогу над Сан-Марино відрізняються від призових за перемогу над іншими збірними?

- Нам ніхто не говорить про премії. Зрозумійте, ніякі гроші не потрібні, всі хочуть потрапити на чемпіонат світу. Таких турнірів не так уже багато в житті буває, й ніякі гроші цього не замінять.

- Сан-Марино називають карликовою країною. Вам запам'яталися матчі проти будь-яких карликових держав?

- Лише матч проти Андорри. Чим запам'ятався? Вони також дуже добре грають в обороні, практично всі 11 футболістів захищаються. Зараз усі навчилися оборонятися, грати щільно, до першого пропущеного м'яча б'ються, стрибають, порушують правила. Тож легко не буде.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер