Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Для нас найголовнішим було грати у свою гру»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Для нас найголовнішим було грати у свою гру»

- Андрію, «Говерла» сьогодні піднесла вам якісь сюрпризи?

- Та ні, ми добре знаємо всіх хлопців, практично всі вони з «Динамо». Багато з них із нами проходили тренувальні збори. Тому ми знали, що молодь уміє грати у футбол, і потрібно налаштовуватися найсерйознішим чином.

Ми знали, що в них буде неймовірна самовіддача, тому що їм випав такий шанс показати себе на такому стадіоні, де на них, окрім усієї України, будуть дивитися тренери першої команди. Для них це найкращий шанс пробитися до першої команди. А для нас найголовнішим було грати у свою гру, розгойдувати їхню оборону та використовувати свої моменти.

- За боротьбою, за зіткненнями відчувалося, що орендовані динамівці грають із великою самовіддачею? Вони не шкодували ваших ніг?

- Звичайно, відчувалося. Це було видно, коли команди тільки вийшли на поле, під час привітання, коли всі гравці віталися рукостисканнями. Ще в той момент я помітив, як у молодих хлопців із «Говерли» горять очі. Відчувалося, що вони рвуться проявити себе.

- Тобто заощадити сили перед грою Ліги чемпіонів не вдалося?

- Та ми знали, що легко нам не буде. Зараз у всіх іграх команди, які сюди приїжджають, намагаються оборонятися великими силами. Звичайно, нелегко атакувати та зламувати таку оборону, але й їм, повірте, теж нелегко всі 90 хвилин оборонятися, бігати без м'яча. У таких іграх нам потрібно чекати свого шансу та використовувати його, що ми сьогодні й зробили.

- Який момент у сьогоднішній грі став ключовим?

- Та я думаю, все від початку було закладено в нашій зарядженості на гру. Тому що ми з перших хвилин почали агресивно грати, не стали довго розгойдуватися, багато атакували, а після втрати м'яча відразу переключалися на відбір та практично не дозволили супернику втікати в контратаки, що є їхньою сильною якістю.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер