Андрій Ярмоленко: «На Андорру налаштуємося, як на Англію»

Андрій Ярмоленко: «На Андорру налаштуємося, як на Англію»

Нападник Андрій Ярмоленко міг би у ці дні перебувати в розташуванні молодіжної збірної України. Проте впевнена гра динамівця в нинішньому сезоні не могла не привернути увагу наставника першої збірної Олексія Михайличенка. Як наслідок – участь Андрія в трьох останніх матчах за головну команду країни.

- Англію ми обіграли за рахунок своєї хорошої гри. Звичайно, не варто забувати, що суперник майже всю гру провів у меншості, але ж це наша заслуга в тому, що гравець англійців був вилучений.

- Хвилювалися, коли Шевченко не забив пенальті?

- Звичайно, засмучення було присутнє. Але всі розуміли, що не можна зупинятися, потрібно далі намагатися забити гол.

- Якби рахунок був 2:0, гра вийшла б не такою нервовою, особливо наприкінці?

- Навіщо щось вигадувати? А раптом англійці б забили, і така сама різниця була б в один м'яч. Сталося, як сталося. Головне – кінцевий результат. Перемога!

- Ключовим моментом матчу стало вилучення?

- Так, після цього стало значно легше грати.

- Коли з трибун полетіли файєри, не виникло побоювань, що матч може опинитися під загрозою зриву?

- Так, побоювання були. Все ж таки, для нас це дуже важлива гра і не хотілося, щоб через уболівальників її зупинили. Якщо не брати до уваги піротехніку, хотілося б відзначити, що підтримка трибун була на дуже високому рівні. Особисто мені організація матчу в Дніпропетровську сподобалося, все було дуже добре.

- Для повного щастя залишилося тільки виграти в Андорри?

- Звичайно, тепер ця гра найважливіша. Адже, якщо ми зіграємо внічию в Андоррі, здобута за допомогою надзусиль перемога в матчі з Англією нівелюється. Тому ми з усією серйозністю поставимося до наступного поєдинку й налаштуємося на аутсайдера групи так само добре, як і на лідера.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер