Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Для нас немає такого поняття, як друге місце, ми прагнемо стати тільки чемпіонами»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Для нас немає такого поняття, як друге місце, ми прагнемо стати тільки чемпіонами»

- Сьогодні голи забивали захисники...

- Так, захисники – молодці. Не дарма кажуть, що на полі вся команда повинна й атакувати, й оборонятися. Сьогодні захисники допомогли гравцям групи атаки, а ми, у свою чергу, намагалися допомагати їм в обороні.

- Вважається, що після матчів збірних ігри в чемпіонаті даються складно. Цей результат теж дався нелегко?

- Сьогодні теж не можна сказати, що було легко. Рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. Не можна сказати, що ми впевнено виграли, все ж таки рахунок був слизький, ми могли десь пропустити якусь безглузду контратаку та зіграти 2:2. Ведучи в рахунку 2:0, потрібно більш спокійно догравати матчі й не дозволяти супернику створювати небезпеку біля наших воріт.

- З реалізацією теж не все було гладко?

- Так, і зокрема в мене у цьому сезоні є проблеми з реалізацією. Звичайно, можна говорити «головне, що моменти є, а голи рано чи пізно прийдуть», але все одно десь у підсвідомості прикро, що я забив лише два м'ячі в цьому чемпіонаті, й після того не вдається поки відзначитися. Але я намагаюся не зациклюватися на цьому й не перейматися, головне, щоб команда перемагала й я приносив користь команді.

- Чи не вплинув на вашу гру, не розслабив програш «Зорі»?

- Та зрозумійте, для «Динамо» Київ немає такого поняття, як друге місце, ми граємо лише для того, щоб стати чемпіонами. Тому ми не дивимося на «Зорю» й, загалом, не дивимося й на «Шахтар». Ми маємо показувати хороший, якісний футбол, щоб тішити наших уболівальників, щоб вони приходили на стадіон та отримували задоволення від гри й від результату. Звичайно, й погода впливає, але зараз уже зовсім мало вболівальників почало ходити. Нам потрібно своєю грою змусити людей ходити на стадіон.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер