Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Порушення з мого боку було ненавмисним»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Порушення з мого боку було ненавмисним»

Лідер команди, її найкращий бомбардир у поточному сезоні Андрій Ярмоленко був вилучений з поля після того, як на 70-й хвилині зустрічі ненавмисно наступив на Романа Ємельянова. Динамівець, який ніколи раніше не був помічений у грубій грі, своєї вини не заперечує.

- Був підкат із боку Ємельянова, він жорстко пішов уперед ногами і, якби я не підстрибнув, міг би отримати серйозну травму. У стрибку я намагався уникнути зіткнення з суперником, у мене в той момент не було іншого виходу, як приземлитися на нього. Дуже шкодую про це. Після гри багато разів переглянув епізод і так і не зрозумів, чи була в мене можливість уникнути цього. Після матчу підійшов до Ємельянова, вибачився. На щастя, Роман травму не отримав, зміг продовжити гру. Наче, він на мене зла не тримає. З мого боку був ненавмисний рух, ніякого бажання травмувати суперника не було. Можливо, спрацював інстинкт самозбереження.

- У найближчому матчі «Динамо» ви не допоможете. Є надія, що дискваліфікація цим і обмежиться?

 - Сподіваюся, що дисциплінарні органи уважно розглянуть епізод і ухвалять справедливе й об'єктивне рішення, що відповідає духу гри. Попереду важливі матчі «Динамо» та збірної України, хочу добре до них підготуватися. Без постійної ігрової практики зробити це буде набагато складніше.

P.S. Для Ярмоленка отримана у грі з «Іллічівцем» червона картка стала першою «прямою» в чемпіонатах України.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер