Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Про жодну недооцінку «Ріу Аве» не може бути й мови»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Про жодну недооцінку «Ріу Аве» не може бути й мови»

- «Динамо» може вже завтра достроково забезпечити собі вихід із групи. Чи думаєте ви про це, щоб розвантажити собі графік?

- Безумовно, ми знаємо турнірне становище. Звичайно, ми в кожній грі хочемо вигравати. Також знаємо, що якщо завтра переможемо, то достроково вийдемо з групи. Не буду приховувати, ми хочемо це зробити завтра.

- У першому матчі у вас був неприємний інцидент із Ренаном Брессаном, коли він порушив правила проти вас. Чи є образа на нього?

- Ні, особисто я ні на кого не ображаюся. Не знаю, чому він завівся, це його справа. Моя справа виходити на поле та не піддаватися жодним провокаціям, грати на команду, щоб вона вигравала. А він може казати все що завгодно.

- Враховуючи перемогу з великим рахунок у Португалії, чи не буде недооцінки суперника?

- Якщо ми не можемо виграти, то кажемо, що недооцінюємо суперника, а ми хочемо перемогти, тому про жодну недооцінку не може бути й мови. Ми подивилися їхні матчі. По першій грі було видно, що це кваліфікована команда. Якщо дати їм грати та дозволити використовувати свої сильні якості, то у нас можуть бути неприємності. Тому, повторюся, про жодну недооцінку не може бути й мови.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер