ЯРМОЛЕНКО приносить Україні перемогу у матчі з Польщею!

ЯРМОЛЕНКО приносить Україні перемогу у матчі з Польщею!

Безпосередню участь у матчі взяли четверо гравців київського «Динамо». У стартовому складі команди Михайла Фоменка вийшли Андрій Ярмоленко та Євген Хачеріді. На 90-й хвилині зустрічі Ярмоленка змінив Олег Гусєв, а ще за хвилину, вже в компенсований час, на поле вийшов Роман Безус. Ще один динамівець, Максим Коваль, перебував у запасі.

Перший тайм поєдинку в Харкові був насичений безкомпромісною, часом навіть запеклою, боротьбою. Наша збірна розпочала гру нервово, й, незважаючи на величезну підтримку трибун, тиску на ворота поляків тривалий час не було. Очевидної переваги не мала жоден із суперників. У результаті на перерву команди пішли за нулів на табло.

Другу половину зустрічі «синьо-жовті» розпочали впевненіше, що незабаром призвело до гола у ворота команди Форналіка. На 64-й хвилині найкращий у складі української збірної Андрій Ярмоленко  скориставшись помилкою захисника гостей Войтковяка, прийняв пас Коноплянки практично в центрі штрафного майданчика й ефектним ударом лівою закрутив м'яча точно в дальню дев'ятку воріт Боруца.



Після перерви глядачі побачили загалом більш відкритий футбол. М'яч рідше затримувався в центрі поля. Поляки, постійно збільшуючи тиск перед штрафним майданчиком нашої команди, втратили реальний момент зрівняти рахунок, після того як Роберт Левандовські головою з вигідної позиції не влучив у рамку воріт П'ятова.

У підсумку, гол динамівця Ярмоленка залишився єдиним у грі та приніс важливі три очки збірній України.

В іншому матчі нашої групи збірна Англії за 83,807 глядачів на рідному «Уемблі» розгромила команду Чорногорії – 4:1.

Тепер доля першого місця та прямої путівки на ЧС-2014 вирішиться в заключних матчах, які пройдуть 15 жовтня. «Жовто-сині» зіграють на виїзді з Сан-Марино, а британці, які зберегли лідируючу позицію, приймуть поляків.

Додамо, що для Хачеріді гра в Харкові стала 25-ю у футболці національної збірної, для Гусєва – 87-ю, для Безуса – ювілейною, 10-ю, а для Ярмоленка – 35-ю, а гол – 12-м.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер