Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Визнання вболівальників – стимул виступати ще краще»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Визнання вболівальників – стимул виступати ще краще»

Нагадаємо, що Андрію не вдалося поцілити у ворота суперників у двох перших травневих поєдинках проти «Металіста» та «Іллічівця», зате він забивав у двох наступних. Завдяки його голу-красеню залишалася надія поборотися минулого сезону за «срібло» під час матчу з «Таврією», а в завершальній грі із запорізьким «Металургом» 10-й номер нашої команди став автором переможного м'яча «біло-синіх».

Після презентації нової виїзної форми від adidas та відкритого тренування Андрій Ярмоленко отримав заслужену нагороду й відповів на питання журналістів, подякувавши за визнання вболівальникам «біло-синіх»: «Дякую за нагороду. Визнання вболівальників дуже важливе для кожного футболіста, адже це стимул виступати ще краще».

- Як ви оціните календар «Динамо» на новий сезон?

- Вважаю, що немає жодної різниці, зіграємо ми з певним суперником раніше чи пізніше. Це не має значення.

- Чого не вистачило для перемоги над «Волинню»?

- Нас трохи збентежив пропущений м'яч на перших хвилинах. Після цього оговталися хвилині до 15-ї, потім почали грати агресивніше, побігли вперед. Забили м'яч, і, здавалося б, були ще моменти... Потрібно було їх реалізовувати, але не склалося.

- Чому вам особисто не вдалося забити?


- Таке буває у футболі, коли не щастить. Сподіваюся, в наступній грі все складеться якнайкраще.

- Після гри з лучанами тренерський штаб «Динамо» вказав гравцям на помилки?

- Я гадаю, що навіть не потрібно, щоб про це тренери говорили. Ми все самі чудово розуміємо, що зіграли погано. Тим паче, не можна так грати вдома, перед своїми глядачами. Сподіваюся, що в наступних іграх ми будемо лише вигравати.

- Андрію, чи дивилися ви гру минулого туру вашого найближчого суперника, «Говерли», проти «Шахтаря»?

- Поки що ні. У нас запланований перегляд гри на завтра. Тренерський штаб проведе детальний розбір, під час якого нам покажуть сильні та слабкі якості суперника.

- Як адаптувалися новачки в команді?

- Нормально адаптувалися. Звичайно, це краще в них запитати, як вони почуваються у нас у команді. Всі нормальні хлопці. Спілкуємося поки через перекладача.

- В якій фізичній формі перебуває команда?

- Мені складно говорити про всіх, це потрібно питати у тренерів. Я можу лише сказати за себе. Звичайно, у футболістів не висвітлюється датчик, наприклад, «готовий на 70%». Можу сказати, що ми провели хороші збори, багато працювали у фізичному плані. Особисто я відчуваю, що до сезону готовий.

- Вам подобається нова виїзна екіпіровка?

- Трохи незвична форма, адже раніше весь час була біло-синя, а тепер із блакитними смужками. Особисто для мене кольори значення не мають, головне – щоб ми в ній вигравали!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер