Андрій Ярмоленко: «Виконаною роботою залишилися задоволеними»

Півзахисник Андрій Ярмоленко поділився своїми враженнями про другий збір, який «Динамо» проводило на півдні Португалії, в містечку Фаро.

- Андрію, які загальні враження від другого збору?

- Гадаю, ми непогано попрацювали і провели хороші спаринги, тому виконаною роботою залишилися задоволеними.

- Дощова погода не втручалася до процесу підготовки?

- У принципі, нічого страшного в цьому немає. Просто шкода, що у дні проведення контрольних ігор постійно йшли дощі, коли ж були тренувальні дні – світило сонце. Все ж таки хотілося б навпаки (посміхається).

- Тренування та ігри «Динамо» відвідували численні українські емігранти в Португалії. Були готовими до такого прийому?

- Ми знали, що в Португалії мешкає багато українців, тому до зустрічі із співвітчизниками, у принципі, були готовими. Приємно, що, навіть перебуваючи за кордоном, ми відчували підтримку наших уболівальників. Та й для них приїзд української команди напевно грандіозна подія.

- Проте, вам не звикати до великого скупчення народу. Взяти, наприклад, ті ж відкриті тренування, які проводилися на стадіоні «Динамо»…

- Гадаю, відкриті тренування підуть на користь не тільки вболівальникам, але й футболістам. Наші шанувальники зможуть зайвий раз поспілкуватися з динамівцями ближче, а для нас буде можливість трохи відволіктися від напружених тренувальних буднів та розслабитися.

- На зборах команда провела чотири матчі за сім днів. Як сприйняли такий ігровий ритм?

- Якщо запитати у будь-якого футболіста, гадаю, кожен вам скаже, що краще грати, ніж тренуватися. Та й будь-який матч приносить набагато більше користі, ніж тренувальне заняття.

- Які враження залишилися в тебе особисто від перебування в Португалії?

- Візит до Португалії залишив враження повноцінного тренувального збору. Адже окрім готелю та тренувального поля ми більше нічого й не бачили (посміхається).

- Головний тренер вже казав, на що буде орієнтований третій збір?

- Так, у кількох словах змалював намічену програму, але, вибачте, її подробицями я з вами ділитися не буду.

Юрій Вишневський, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер