Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Розсердилися та здобули дуже важливу перемогу»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Розсердилися та здобули дуже важливу перемогу»

- Хороша, цікава гра. Прийшло доволі багато вболівальників, тому була створена справжня футбольна атмосфера. Прикро, що в чемпіонаті України дуже мало таких ігор та стадіонів.

- У першому таймі гра пішла не за нашим сценарієм. Із чим це пов'язано?

- Не реалізували кілька моментів, і, як часто буває у футболі, отримали гол у свої ворота. Можна сказати, самі собі створюємо проблеми, але найголовніше, що в другому таймі зібралися, всі були злими самі на себе, вийшли та здобули дуже важливу перемогу.

- Можливо, недостатньо хороший перший тайм можна пояснити певною розхлябаністю – як, приміром, Хачеріді забув одягнути футболку перед матчем?

- (сміється) Та ні, не було жодної розхлябаності. Просто так склалося. Можливо, Женя був уже подумки у грі й забув одягнути футболку. Буває таке. Трохи посміялися й забули.

- Учора на цьому стадіоні «Шахтар» грав у Лізі Європи. До газону нарікань не маєте?

- Поле, як на мене, на цю пору року в ідеальному стані. Можу лише подякувати людям, які готують тут газон.

- За мінімальної переваги «Динамо» сьогодні дебютували двоє гравців. Як гралося з хлопцями?

- Хлопці – молодці, не знітилися. Добре увійшли у гру, нічого не зіпсували. Як для дебюту, дуже добре зіграли. Це приклад для молодих хлопців, які грають у молодіжній та юнацькій командах, і вони бачать, що тренерський штаб довіряє молоді, які ніколи. Це дуже добре для розвитку динамівської школи.

- Твій гол – зміщення з правого флангу та удар із лівої ноги в дальній кут – є справжньою візитною карткою…

- Якщо вдається забивати, навіщо щось змінювати? Думаю, в подібних ситуаціях не потрібно бити сильно – головне бути точним. У штрафному майданчику перебувала ледь не вся команда суперника, через що воротар, напевно, не бачив момент удару. Денис молодець, що зібрав навколо себе трьох суперників, а мені залишалося лише влучити.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер