Андрій Ярмоленко: «Рішення за тренером»

Андрій Ярмоленко: «Рішення за тренером»

У матчі минулого туру травму отримав Андрій Ярмоленко. Про пропущену гру за збірну, своє самопочуття та майбутній матч із київським «Арсеналом» Ярмоленко розповів в інтерв’ю клубному Інформвідділу:

- Поки працюю за індивідуальною програмою. У мене проблема з привідним м’язом стегна, там була гематома. Відчув дискомфорт ще в другому таймі матчу з «Карпатами».

- Тим не менш, ви вирушили до розташування збірної?

- Так. Із доктором зробили УЗД, яке виявило невелике ушкодження. Потім разом із ним і Блохіним вирішили, що буде краще, якщо я пропущу гру зі Швецією.

- За грою спостерігали по телевізору?

- Звичайно, дуже хвилювався. Команда добре грала, але трохи не пощастило. Нічого страшного, головне, щоб був хороший результат на чемпіонаті Європи. А поки просто потрібно, щоб хлопці притерлися один до одного, награвався стабільний склад. Вважаю, коли одні й ті ж футболісти проведуть хоча б кілька матчів, прийде і результат.

- Що думаєте з приводу «синдрому останніх хвилин»?

- Складно сказати. Очевидно, хлопці «відкрилися», не грали на нічию, а хотіли забити м’яч. Як на мене, рахунок явно не по грі. Більш закономірним результатом була б нічия, чи перемога нашої збірної, оскільки ми грали, як мені здалося, першим номером.

- Чи будете готуватися до матчу «Динамо» – «Арсенал»?


- Не знаю. Сьогодні перший день, коли я почну працювати з м’ячем у загальній групі, а до цього лише бігав. Якщо не буду відчувати дискомфорту, гадаю, зможу грати. Але рішення приймає головний тренер.

- У суперника не зможе зіграти один із лідерів – Симоненко. Чи полегшить це завдання «Динамо»?


- З ним, чи без нього, «каноніри» зараз у хорошому стані. Я дивився їхню гру з «Шахтарем» і вважаю, вони справедливо відібрали у «гірників» очки. Але нам потрібно думати про свою гру. Якщо будемо діяти, як уміємо, шансів у «Арсенала» не буде.

- У «Динамо» також кадрові втрати – не зможуть зіграти Вукоєвич, Гусєв, Кравець, ваша участь під знаком питання…


- Так, тому гра буде важкою. Але в нас є два рівноцінні склади, у тренера великий вибір гравців. Упевнений, він знайде оптимальний варіант. Плюс, якщо швидко заб’ємо м’яч, суперник буде вимушений розкриватися, що значно полегшить нам завдання. Так відбувається з багатьма командами в чемпіонаті України.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер