Андрій Ярмоленко: «Спасибі лікарям та масажистам»

Андрій Ярмоленко: «Спасибі лікарям та масажистам»

Незважаючи на ушкодження ноги, яке Андрій Ярмоленко отримав у матчі минулого туру з «Карпатами» і яке завадило йому зіграти за збірну, поєдинок із «Арсеналом» він провів повністю, й був одним із найкращих на полі. Після гри нападник розповів про запізнення команди, своє самопочуття й перебіг матчу:

- Ми виїхали на стадіон, як завжди, за дві години до початку гри, але на Столичному шосе йде ремонт дороги, тому виникла велика пробка, яка трохи затримала. Добре, що нам пішли назустріч, матч було перенесено на півгодини. Інакше, було б важко виходити на поле без розминки. Якраз і сонце сховалося, було не так спекотно.

- Чим займалися, поки стояли у «пробці»?

- Особливо нічим, слухали музику.

- Неприємності продовжилися, коли в середині першого тайму вилучили Гармаша?

- Так, Денис отримав безглузду картку, але нічого страшного. Це ігровий епізод, на місці Дениса може опинитися кожен. Довелося грати вдесятьох. Завдання вибороти перемогу з нас ніхто не знімав, ми успішно з ним впоралися. Потрібно було перелаштуватися й здобути три очки.

- Переломним моментом матчу став пенальті?

- Так, ми забили м’яч, після чого «Арсенал» розкрився, пішов в атаку, а ми відразу закріпили перевагу. Після цього вже грали на утримання рахунку.

- Що сталося в моменті із призначенням пенальті?

- Суперник потягнув мене назад, завадивши пробити по воротах. На мій погляд, пенальті був справедливим. Будь-який нападник вам скаже так само, а захисник іншої команди буде заперечувати.

- «Арсенал» чимось здивував?

- Київське «дербі», це відчувається. Ми переглядали їхні останні ігри. У порівнянні з минулим чемпіонатом, команда значно додала в тактичному плані. Словом, це хороший суперник. Гадаю, за підсумками чемпіонату вони вийдуть в єврокубки.

- Минулого тижня ви отримали ушкодження, але зараз відіграли весь матч. Як самопочуття?


- Спасибі докторам і масажистам, разом із якими я цілими днями сидів на базі й проводив купу процедур. Завдяки ним, я був готовий до сьогоднішньої гри.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер