Андрій Ярмоленко: «У «Оболоні «дуже хороша команда»

Андрій Ярмоленко: «У «Оболоні «дуже хороша команда»

Півзахисник «Динамо» Андрій Ярмоленко поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку з «Оболонню», а також розповів про особисті амбіції, які переслідує в кожному матчі.

- Андрію, наступний матч «Динамо» проведе з «Оболонню». Важко налаштовуватися на поєдинок з аутсайдером чемпіонату, який лише в минулому турі здобув першу перемогу в сезоні?

- Нескладно, оскільки необхідно виходити проти будь-якої команди і здобувати три очки. Якщо втратити очки в матчі з аутсайдером, то їх у підсумку може не вистачити наприкінці чемпіонату. Ми налаштовуємося на кожен поєдинок з однаковою мотивацією, і в нас немає розподілу, аутсайдер у суперниках чи лідер.

- Чи є «Оболонь» незручним суперником для «Динамо», враховуючи втрачені очки в попередньому чемпіонаті?

- Справді, з ними доволі важко грати. У «Оболоні» дуже хороша команда, але ми спробуємо помститися їм за відібрані чотири очки в минулому сезоні.

- Про «Сток Сіті» вже замислюєтеся?

- Я ніколи не думаю наперед. Зараз усі думки про найближчу гру – мене так привчили тренери.

- Враховуючи той факт, що ти є учасником бомбардирських перегонів, будеш прагнути забити в майбутньому поєдинку?


- У будь-якій грі, в якій би я не грав, намагаюся забити. А складеться чи ні – якщо моя команда виграє, то необов’язково, щоб відзначився саме я.

- Але особисті амбіції відповідають планам стати найкращим бомбардиром чемпіонату?

- Про таке не замислююся. Приємно забивати м’ячі, тим самим допомагаючи своїй команді досягати позитивного результату. Таке завдання в мене стоїть на кожну гру.

- Червона картка, отримана в Сімферополі, навчила чомусь?

- Звичайно. Тим паче, це була для мене перша червона картка в кар’єрі. Надалі буду намагатися поводитися обережніше і не припускатися подібних помилок.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер