Андрій ЯРМОЛЕНКО: «У Лізі Європи будемо грати тільки на перемогу!»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «У Лізі Європи будемо грати тільки на перемогу!»

- Дуже важко говорити щось про гру, тому що всі бачили, яким було поле, і якою була погода. На перший план виходили бійцівські якості. Вважаю, у нас вийшло, ми ні в чому не поступалися господарям і чимось навіть перевершували опонента. Вважаю, що ми заслужили перемогти.

- Як вийшло забити м'яч на останніх секундах першого тайму?

- Я не буду брехати, що побачив, що воротар вийшов, а я його перекидав. Просто бив по воротах і так вийшло, що залетів хороший м'яч.

- Чого очікуєш від наступних матчів Ліги Європи?

- Звичайно, ми засмучені невдачею в Лізі Чемпіонів, так як ми завжди ставимо перед собою максимальні завдання. Але нічого страшного. Зараз у нас уже відпустка, і, по правді кажучи, всі думки у нас зараз уже про нього. Не хочу загадувати наперед, але «Динамо» є «Динамо». Хто б нам не попався в Лізі Європи, ми повинні виходити на поле і грати тільки на перемогу. А як далеко нам вдасться пройти
покаже час.

- На що був схожий футбол у матчі із загребським «Динамо»? Які думки були, коли побачили спершу дощ, а потім сніг і бруд?

- Саме на такому полі доводилося грати, коли робив перші кроки у футболі. Було дуже важко. Просто били по м'ячу, як у дитячій школі (сміється).

- Андрій, ось уже два матчі поспіль тобі вдається забити. Нарешті перервалася невдала серія?

- Напевно прийшла удача, тільки пізно. Якби це сталося раніше, я був би не проти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер