Андрій ЯРМОЛЕНКО: «В Полтаві гратимемо лише на перемогу!»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «В Полтаві гратимемо лише на перемогу!»

Матчі першості Прем'єр-ліги, чергуються з кваліфікаційними іграми в Лізі чемпіонів, до яких додаються ігри за збірні. От і Андрій Ярмоленко, зігравши у товариській грі проти збірної Чехії (0-0) і давши відповідний коментар офіційному сайту клубу, вже думає про наступний матч у першості країни...

- На жаль, нам не вистачило реалізації, якщо б не це, нашу гру можна було б назвати ідеальною, причепитися було б ні до чого. Але в цілому, зіграли непогано, нас добре підтримували вболівальники, у такій атмосфері було неможливо грати погано.

- Напевно, тренери залишилися задоволені, якщо не результатом, то грою точно?

- Так, в роздягальні Олег Володимирович подякував за гру, сказав, що всі молодці, просто трохи не дотиснули суперника.

- Чому цей матч кардинально відрізнявся від поєдинку з Чехією минулого року, коли наша збірна програла 0:4?

- 0:4 було занадто великою поразкою, навіть не знаю, як після неї можна виправдатися. Нехай ця гра залишиться в минулому, її вже давно потрібно забути. Думаю, зараз ми довели, що той результат був випадковим. Ми ні в чому не поступалися супернику, а часто і перевершували його.

- Хотілося взяти реванш?

- Так, все ж ми грали вдома, вважаю, при своїх уболівальниках так і треба діяти. Сподіваюсь, всі глядачі на стадіоні отримали масу задоволення.

- Виходячи на заміну в перерві, ви повинні були виконувати свої звичні обов'язки на полі?

- Так - тренер сказав більше атакувати через фланги, налагодити свою гру, щоб чехи велику частину часу оборонялися.

- Вам довелося згадати динамівську взаємодію з Романом Зозулею...

- Так, і це приємно, адже ми давно разом не грали.

- Чи могли б виділити когось із суперників, хто створив вам найбільше проблем на фланзі?

- Я б сказав, що чехи сильні командною грою, вони дуже добре обороняються і швидко переходять з оборони в атаку. В цілому, мобільна команда, яка досягає результату завдяки командним діям.

- У Львові наша збірна ще не зазнала жодної поразки...

- Мало просто не програвати, необхідно перемагати. Адже так, як підтримують у Львові, не підтримують в жодному іншому місті.

- Вже через пару днів «Динамо» проведе наступний матч проти «Ворскли», яку може очолити Юрій Калитвинцев. Ви цього фахівця знаєте не за чутками?

- Юрій Миколайович - дуже хороший тренер, впевнений, він вміє налаштовувати хлопців належним чином. Хто б не керував «Ворсклою», нам доведеться нелегко, при новому наставнику кожен футболіст буде доводити свої здібності, команда грає на психологічному підйомі. Але в будь-якому випадку, в Полтаві ми гратимемо лише на перемогу, нам не можна втрачати очки.

- Які у вас плани на найближчі дні?

- У четвер о 17.00 у нас в клубі заплановані відновлювальні заходи. У п'ятницю - заїзд на базу і підготовка до матчу з «Ворсклою».

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер