Андрій Ярмоленко: «У другому таймі відчули смак гри»

Андрій Ярмоленко: «У другому таймі відчули смак гри»

У чотирьох останніх матчах нападник Андрій Ярмоленко відзначився трьома забитими м’ячами. Не став виключенням і поєдинок із «Ворсклою». Про суперника, складові перемоги та секрет його результативності футболіст розповів після матчу:

- Лише два дні тому ми провели дуже важливу та серйозну гру проти «Манчестер Сіті», тому багато футболістів втомилися. Тренер виставив інший склад, можливо, у хлопців не все складалося через нестачу ігрової практики. Але в другому таймі ми відчули смак гри, і все стало на свої місця.

- У першому колі «Динамо» програло в Полтаві. Чому з командою Миколи Павлова завжди так важко грати?


- Скільки я грав із полтавчанами, легких перемог не було ніколи. І сьогоднішня гра не стала виключенням. У команди дуже хороша дисципліна, і за рахунок цього вони грають доволі непогано. Ось і в попередньому турі зіграли внічию з «Металістом». Сьогодні в першому таймі в нас не все складалося, але після перерви стали більше грати в пас і створювати моменти. Тому й перемогли.

- Найскладнішим було забити перший м’яч?

- Так, коли забиваєш перший, стає набагато легше. Команда суперника розгубилася, і нам відразу ж вдалося відзначитися ще раз. Після цього стало зрозумілим, хто переможе.

- Останнім часом ви забиваєте майже в кожному поєдинку. За рахунок чого це вдається робити?

- Тьфу-тьфу-тьфу (стукає по дереву). Важко сказати. Наприклад, сьогодні Рома Єременко віддав хорошу передачу, якою гріх було не скористатися. Я був просто зобов’язаний забивати. Для нападника це був просто ідеальний пас.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер