Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Всі відпрацьовували і в обороні, і в атаці»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Всі відпрацьовували і в обороні, і в атаці»

- Поразка в матчі за Суперкубок стала для нас пристойним ударом по самооцінці. Програвати ніхто не любить. Було видно, що сьогодні ми більше хотіли виграти, ніж суперник. Вважаю, що перемогли заслужено.

- Нова тактична схема з двома опорними півзахисниками є більш зручною для таких матчів, коли потрібно утримувати рахунок?

- Відмінності невеликі. Все одно сьогодні всі ми багато оборонялися. На полі була дійсно команда, всі відпрацьовували і в обороні, і в атаці. Я вважаю, що в таких іграх, коли обороняєшся, тактичні схеми відходять на другий план, більше граєш за рахунок самовіддачі.

- Можна сказати, що дисципліна сьогодні була найважливішим фактором вашої перемоги?

- Так. За рахунок самовіддачі, за рахунок реалізації моментів ми сьогодні перемогли.

- Гол Мбокані - це відпрацьована комбінація, новий стиль «Динамо»?

- Думаю, це не заготовка і не стиль, а клас нападника. У першому таймі у нього практично не було моментів, хоч він постійно чіплявся за м'ячі. Клас нападника у цьому і проявляється - він чекав свій момент і використав його, і тепер ми веземо три очки додому. Я вітаю з перемогою наше місто і наших уболівальників.

- Максим Коваль також зробив свій внесок в перемогу, кілька разів врятував команду ...

- Я йому після гри сказав «коли ти справді в порядку, ти молодець». Які до нього можуть бути претензії, коли він виручав, відстояв нормально. Просто браво, молодець.

- Дерліс Гонсалес був близький до того, аби забити другий гол «Динамо»...

- Напевно, він сам не очікував, що може так пробити, тому що в попередній грі він добігав до штрафної, але ледве добивав до воріт. Я йому після гри радив поїсти м'яса щоб з'явилися сили. (посміхаючись) Видно, він взяв добавку сьогодні на обіді.

- Останні хвилини давалися команді важко?

- Звісно, потрібно було свої реалізовувати моменти, тоді було би легше. А так, чесно кажучи, в останні хвилини сил вже практично не залишалося.

- На матч з «Янг Бойз» має відкритися друге дихання?

- Завжди після таких перемог над принциповим суперником з'являється друге дихання, наснага. Будемо готуватися з хорошим настроєм. Розуміємо, що такий клуб, як «Динамо» Київ, повинен грати в Лізі чемпіонів.

- Які емоції у Олександра Хацкевича були під час і після матчу?

- Він був спокійний, як і під час першої гри з «Шахтарем». Звичайно, відчувається тиск. Заходиш в інтернет перед грою з «Шахтарем» і бачиш, що всі фахівці висловлюються про нас не дуже позитивно. Тому добре, що сьогодні перемогли. Думаю, це додасть упевненості і тренерському штабу, і футболістам.

- Олександр Миколайович під час гри навіть воду відкривав для Кадара, коли того замучила спрага...

- Бачите, ми сьогодні були справжньою єдиною командою, коли навіть тренер відкривав воду для футболістів, аби ті економили сили.

- За останній тиждень не було чутно трансферних чуток про Ярмоленка. Поділіться інформацією з перших вуст.

- (сміється) Я поки промовчу на цю тему.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер