Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Жовту картку суддя міг би й не давати»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Жовту картку суддя міг би й не давати»

- Перший пропущений гол нас трохи розбудив. Ми зрозуміли, що можемо втратити Лігу Європи наступного року, прокинулися, почали краще грати в атаці, й нам почало більше вдаватися.

- Реалізація все одно накульгує... Що з цим робити?

- Добре, коли є моменти, набагато гірше, якщо й моментів немає. Якщо є моменти, то голи обов'язково прийдуть. Просто десь, можливо, холоднокровності не вистачало. Особисто в мене був стовідсотковий момент. Я, напевно, подумав, що м'яч уже у воротах, розслабився й у підсумку схибив. У таких епізодах потрібно більше концентруватися.

- «Рапід» із перших хвилин віддав ініціативу, грав другим номером, на контратаках. Ви були готові до такої тактики від суперника?

- Так, ми припускали, що вони будуть грати від оборони, й знали, що вони добре вибігають в контратаку. Ми на таку гру й чекали. Ми пропустили гол, коли втратили м'яча, а вони добре вибігли в контратаку. Із такими командами не можна припускатися таких помилок та просто так втрачати м'яча.

- Жовта картка за рахунку 3:1 – це були емоції?

- Я просто не побачив, що суддя зупинив гру, й продовжував грати. Необов'язкова картка й дуже прикро, що її отримав. Я думаю, що суддя міг і не давати її.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер