Андрія Несмачного привітали з Днем народження

Андрія Несмачного привітали з Днем народження

У передостанній день лютого день народження відзначив захисник «Динамо» і збірної України Андрій Несмачний. Він народився в 1979 році в Брянську, Росія. Вихованець сімферопольського спортивного інтернату перейшов у «Динамо» в 1966 році, коли йому було 17 років, і з тих пір вірю і правдою служить столичному клубу.

Свій день народження Андрій провів у теплій компанії близьких, друзів і партнерів по команді. Саме цього дня головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін організував загальнокомандний обід, запросивши не лише гравців і тренерів, а й їх дружин і подруг.

Під час обіду Андрія привітали президент клуб Ігор Суркіс, генеральний директор Резо Чохонелідзе, Юрій Сьомін, а також партнери по команді. Зателефонував другу і Андрій Шевченко. Бажали іменнику, перш за все, здоров’я, щастя і сімейного благополуччя.

Дружина футболіста Ольга Несмачна розповіла, що в сімейному колі свято подружжя не святкувало:

- Для нас це звичайний день. Просто ввечері зібрались найближчі люди: тато, чоловік сестри, донька Мілана, кілька друзів, Андрій і я. У сімейній атмосфері посиділи за столом.

- Від імені футбольних уболівальників бажаємо іменнику здоров’я і удачі, успіху у всіх справах і довгих років плідної роботи на благо нашої улюбленої команди!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер