Андрія Саламатова ніхто з «Динамо» не звільняв

Андрія Саламатова ніхто з «Динамо» не звільняв

Андрій Саламатов, постраждалий у неділю під час матчу «Динамо» – «Карпати» і який перебуває зараз на лікуванні після зазнаних травм, спростував повідомлення про своє звільнення з клубу в розмові з кореспондентом Інформаційного відділу ФК «Динамо» (Київ).

- Сьогодні з’явилося інтерв’ю, в якому ви стверджуєте, що вас звільнили з «Динамо» відразу ж після інциденту в неділю. Чи відповідає це дійсності?

- Розпочнемо з того, що в тому інтерв’ю написано, що я лежу в лікарні. Насправді я зараз перебуваю на Дарницькому бульварі. Те ж саме стосується й мого звільнення. Мені справді хтось подзвонив і сказав, що я звільнений, пославшись на моїх керівників. Коли я зв’язався зі своїм начальством, то виявилося, що це не так. Навпаки, в клубі пообіцяли надати мені матеріальну допомогу у зв’язку з отриманою травмою.

- Давайте уточнимо. У вашому інтерв’ю сказано, що звільнили вас за особистим розпорядженням Ігоря Суркіса?


- Це вигадки. У мене є своє безпосереднє начальство. Що стосується Ігоря Михайловича Суркіса, то мені передали, що він бажає мені швидкого одужання й повернення на роботу.

- Ще одне уточнення. Що ви того дня робили на стадіоні?

- Зазвичай під час матчів я здійснюю відеозйомку гостьового сектора. Але в неділю начальник охорони сказав мені, що зйомку проведуть інші, а я буду виконувати обов’язки стюарда. Саме тому я був без манішки. Ну а те, що сталося потім, я гадаю, всі добре бачили.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер