Андрій Шморгун – про відновлення травмованих гравців «Динамо»

Андрій Шморгун – про відновлення травмованих гравців «Динамо»

Головний лікар «Динамо» Андрій Шморгун розповів клубному сайту про ситуацію в лазареті команди:

- Томаш Кендзьора захворів на COVID-19. Перед матчем із «Бенфікою» у нього виявився позитивний тест, але самопочуття гравця нормальне, захворювання проходить у легкій формі. Томаш перебуває вдома, у Києві, на самоізоляції.

У Владислава Супряги була травма передньої поверхні стегна. Його реабілітація добігає кінця, він працює за індивідуальною програмою та вже готовий приступити до тренувань у загальній групі. Але оскільки перша частина сезону добігає кінця, зіграти вже не встигне.

Денис Попов зараз проходить один із етапів відновлення за кордоном, щоб урізноманітнити та змінити підходи і форму реабілітації. Що стосується його участі в зимових зборах, то виходитимемо з самопочуття Дениса та стану його коліна. Потрібно враховувати багато факторів, крім функціональної готовності, перш ніж повертати гравця до загальної групи. Буде проведена тестова робота, зроблені повторні рентгенологічні знімки.

Денис продовжує лікування, як і Артем Бєсєдін, який уже розпочав бігову роботу. Його коліно нормально переносить навантаження, і це велике досягнення, що він уже побіг. Для його травми такі темпи відновлення – це дуже добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер