Андрій Ярмоленко — найкращий гравець 27-го туру VBET Ліги

Андрій Ярмоленко — найкращий гравець 27-го туру VBET Ліги

Традиційно УПЛ проводить голосування за найкращого тренера та гравця в чемпіонаті України за підсумками ігрового туру. Цього разу визначали лауреатів 27-го туру чемпіонату України сезону 2023/24 років. На першому етапі, як завжди, відбулося опитування спортивних видань, журналістів та партнерів компанії VBET. Після підрахунку голосів були сформовані четвірки найкращих футболістів і тренерів VBET Ліги у 27-му турі.

Нагадаємо, що у рамках цього туру наша команда вдома перемогла «Колос» (Ковалівка) з великим рахунком – 5:0.

За результатами опитування на звання найкращого гравця претендували чотири номінанти, серед яких вінгер «біло-синіх» Андрій Ярмоленко, який забив другий м’яч у матчі з «Колосом». Окрім нього серед номінантів були Рамік Гаджиєв («Дніпро-1»), Микола Михайленко («Олександрія») та Ігор Краснопір («Оболонь»).

До числа претендентів на звання найкращого тренера потрапив наставник «Динамо» Олександр Шовковський. Також серед номінантів були Юрій Максимов («Дніпро-1»), Олег Шандрук («Верес») та Віктор Скрипник («Металіст 1925»).

На другому етапі із цих номінантів глядачі обирали своїх фаворитів 27-го туру шляхом голосування та визначили переможців у двох номінаціях.

У підсумку, найбільше голосів від уболівальників набрав представник «Динамо» – гравець Андрій Ярмоленко.

До вашої уваги повні результати голосування серед гравців:

- Андрій Ярмоленко 39,6%

- Рамік Гаджиєв 32,8%

- Микола Михайленко 15,1%

- Ігор Краснопір 12,6%

Вітаємо переможця!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер