Андрій ФАРТУШНЯК: «У першому таймі була невпевненість, а в другому виглядали здорово»

Андрій ФАРТУШНЯК: «У першому таймі була невпевненість, а в другому виглядали здорово»

- Почали ми н дуже добре. Напевно, хлопці трохи злякалися, все-таки, це їхній перший фінал. Хоча про все їх попередили, але певна невпевненість відчувалася. Після того, як забили м'яч, трохи заспокоїлися, а в другому таймі взагалі виглядали здорово. Відчули, що таке фінальна частина, зрозуміли, що тут грається трохи по-іншому, ніж в звичайних матчах у першості міста або України. Тут усі команди сильніші, всі хочуть перемогти. В цілому, другим таймом залишився задоволений, а ось початок не дуже вийшов.

Кожен футболіст сам знає, і відчуває, якщо він погано зіграв, десь не добіг, не віддав передачу або в якомусь моменті діяв неправильно. Самого себе не обдуриш, і вони це вже розуміють, тому деякі, незважаючи на перемогу, виглядали засмученими.

- Зі «Скалою» ви не зустрічалися в чемпіонаті, цей суперник показав щось несподіване?

- Ні, ми переглядали цю команду, бачили їхні ігри, в їх складі є цікаві футболісти. Грають, як в Західній Україні: з позамежним бажанням біжать вперед. Не можу сказати, що вони грали в комбінаційний футбол або щось вигадували. Просто били м'яч на фізично розвинених хлопців, які добре біжать. В цілому нічим не здивували.

- Така велика кількість боротьби на полі для цього віку нетипово?

- Перед грою відразу сказали нашим гравцям, що суперник буде нав'язувати боротьбу, бити м'яч, але ми почали робити те ж саме, тому перший тайм і не сподобався. Після перерви опустили м'яч вниз - і виглядали зовсім по-іншому.

Виграли, значить, перед наступним поєдинком настрій хороший.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер