Андрій Несмачний: «Нас ще очікують важкі матчі»

Андрій Несмачний: «Нас ще очікують важкі матчі»

У матчі проти донецького «Металурга» «Динамо» втратило не лише два важливих очки, але і двох футболістів. З інтервалом у три хвилини Юрій Сьомін був змушений міняти Ісмаеля Бангура і Андрія Несмачного. Травми основних футболістів, на щастя, виявились не дуже серйозними, і вже найближчим часом очікуємо їхнього повернення на поле. Захисник Андрій Несмачний поспілкувався з кореспондентом офіційного сайту.

- Андрію, тебе замінили вже в першому таймі матчу проти донецького «Металурга»…Що відбулось?

- Надірвав привідний м’яз. Зробили УЗО, яке визначило мікро надрив волокон. На щастя, обійшлось без серйозних наслідків.

- Матч додивився чи відразу поїхав до лікарні?

- Звичайно, довився.

- І які враження?

- «Металург», похвально, вистояв у матчі, але і нам слід було бути до кінця сконцентрованими. Повівши в рахунку і маючи на одного гравця більше, могли тримати суперника і залишити його ні з чим. Прикро, що пропустили гол після кутового в середині другого тайму, тим самим упустивши важливі очки.

- У порівнянні з недавнім матчем Кубка України, відбулись зміни в грі донеччан?

- У суботньому поєдинку з’явилось кілька нових гравців. Щодо гри, то змін не було, навіть враховуючи зміну головного тренера. «Металург» був і залишається дуже міцною командою.

- Наступного дня «Чорноморець» підняв настрій?

- Так! Після того, як одесити забили гол, я не міг спокійно дивитись трансляцію. Паралельно дивився поєдинок англійської прем’єр-ліги «Міддлсбро» – «Манчестер Юнайтед», а на матч «Шахтаря» переключався з опаскою – а раптом замість рахунку 0:1 побачу 2:1 чи 3:1. На щастя, «Чорноморець» вистояв.

- За втраченими очками «Динамо» на даний момент усе рівно відстає від «Шахтаря». Як гадаєш, у наступному турі під силу «Дніпру» відібрати очки в команди Мірчи Луческу?


- «Дніпру» просто немає куди відступати. В останньому турі, поступившись на виїзді «Металісту», дніпропетровці ризикують далеко відпустити нас із «Шахтарем». Також підопічні Олега Протасова ризикують втратити і третє місце, оскільки «Металіст» перебуває на відстані двох очок. Тому «Дніпру» нічого не залишається, окрім як битись у наступному матчі з «Шахтарем». Тим не менше, для нас головне самим набирати свої очки, не звертаючи увагу на результати суперників. Нас ще очікують важкі матчі, в яких ми зобов’язані перемагати.

Також «відзначився» пошкодженням гвінеєць Ісмаель Бангура. Кращий бомбардир «Динамо» в нинішньому сезоні, забивши на 10-й хвилині гол в матчі проти донецького «Металурга», попросив заміну після півгодини гри. Обстеження виявило у гвінейця спазм м’язу задньої поверхні стегна.

Найближчих кілька днів Ісмаелю навантаження протипоказані, але вже до кінця тижня, якщо до відновлення йтиме за наміченим графіком, динамівець приступить до тренувань за індивідуальною програмою. Швидше за все, найближчий поєдинок проти сімферопольської «Таврії» Бангура буде змушений пропустити.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер