Андрій ЦУРІКОВ: «Усім гравцям подобається запропонована тренерами схема ведення гри»

Андрій ЦУРІКОВ: «Усім гравцям подобається запропонована тренерами схема ведення гри»

У контрольній грі з клубом 2-ї німецької Бундесліги «Карлсруе» 21-річний футболіст діяв на позиції лівого захисника, протягом відведених йому Сергієм Ребровим 77 хвилин часу був активним та наполегливим.

- Ми провели хорошу гру. Швидко забили два м'ячі, перший тайм вийшов легшим за другий. Після перерви трохи «підсіли», пропустили безглуздий гол. Але в підсумку все ж таки добилися справедливої ​​перемоги.

- Якою була установка тренера на гру?

- Тренери просили не дивитися на рахунок, грати у свій футбол. Виконувати всі ті вимоги, які дають нам на тренуваннях. Гадаю, всім гравцям подобається запропонована тренерами схема ведення гри. Ми стали більше володіти ініціативою, контролювати гру. Менше бігаємо, а більше працюємо з м'ячем. Це значно легше, ніж працювати на полі без м'яча.

- Ви все частіше граєте лівого захисника, вам комфортно на цій позиції?

- Проти «Карлсруе» грав лівого захисника, але в інших матчах мене випускали і на інших позиціях. Мені простіше грати в півзахисті, та й на позиції захисника жадних проблем немає.

- У першому таймі ви активно взаємодіяли на фланзі з Бертольйо, підключалися до атак і пробивали по воротах. Чому в другому таймі стало менше активності в атаці?

- Напевно, почала позначатися втома. Важкі тренування, у нас навіть сьогодні вранці, в день гри, було заняття.

- П'ять контрольних матчів за сім днів - справжній спринтерський забіг...

- З одного боку важко, з іншого - цікаво. За допомогою матчів легше готуватися до сезону. Краще грати, ніж тренуватися.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер