Андрій ЯРМОЛЕНКО: «У кожній грі маємо додавати»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «У кожній грі маємо додавати»

- Сьогодні вийшла важка гра, дуже непрості три очки для нас. Важко проводити домашній матч без рідних уболівальників. Найголовніше - змогли виграти такий непростий поєдинок, ця перемога, як то кажуть, до скарбнички. Завтра на теоретичному занятті зробимо розбір гри, тренерський штаб зверне увагу на наші помилки.

- Розкажіть, що сталося в моменті з пропущеним м'ячем?

- Що стосується пропущеного гола  це моя груба помилка. Суперник відразу нас за це покарав, адже у «Чорноморця» дуже швидкі гравці в атаці, які змогли відразу же вибігти вперед та реалізувати цей момент. Хочу вибачитися перед партнерами за таку грубу помилку.

- Який настрій перед наступним поєдинком із донецьким «Шахтарем»?

- Наступний матч у нас знову з «Шахтарем». Звичайно, ми будемо грати лише  на перемогу. Сподіваюся, ми добре підготуємося до цього протистояння та зможемо взяти реванш за поразку в Суперкубку. Вважаю, що готові у фізичному плані й із кожним матчем маємо лише додавати.

- Як у команді сприйняли результати жеребкування кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів?

- Думаю, немає різниці, хто саме нам випав. З усіма суперниками можна грати. Ми всіх поважаємо, але такий клуб, як «Динамо», зобов'язаний грати в Лізі чемпіонів. Хто би не випав, потрібно виходити та грати лише на перемогу.

Дізнавайтеся всі останні новини про «Динамо» за допомогою месенджерів Telegram або Viber.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер