Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Наше завдання – не дати супернику використати свої козирі»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Наше завдання – не дати супернику використати свої козирі»

- Тільки що відбулася прес-конференція «Генгама». На питання про «Динамо», головний тренер суперників Жослен Гурвеннек сказав, що гра команди будується навколо вас, виокремивши вас як лідера. Вам приємна така увага?

- Звичайно, дуже приємно, але особисто я так не вважаю. У нас хороша команда, на кожну позицію претендують по два-три гравці. Вважаю, що в нас кожен гравець може як атакувати, так і оборонятися, й ми сильні саме командними діями.

- Команда приїхала на офіційний матч Ліги Європи відразу зі зборів. Наскільки легко буде сконцентруватися?

- Ми цілеспрямовано працювали впродовж останнього місяця, готувалися до ігор із «Генгамом». Психологічно легко, оскільки не було важливих ігор. Ті ігри, що були на зборах, не порівняти з офіційними. Дивлячись на хлопців, усі з нетерпінням чекають на поновлення сезону.

- Напередодні одного з контрольних матчів ви занедужали. Зараз уже все гаразд?

- Зі здоров’ям усе гаразд, тренуюся без обмежень та готовий до завтрашньої гри.

- Зрозуміло, що ви вже вивчали «Генгам», який перегравав і ПСЖ, і «Монако». Які сильні якості виділили би у грі суперника?

- З того, що побачили – хороша оборона та якісні виходи в контратаки. Наше головне завдання – не дати супернику використати їхні козирі. Що ж, буде цікаво.

- У «Генгама» виникають проблеми, коли суперник вмикає швидкість. Чи готове «Динамо» сьогодні грати на високих швидкостях?

- Повторюся, що на зборах ми не відпочивали, а готувалися. Гадаю, завтрашні ігри покажуть, чи добре ми підготувалися.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер