Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Були винагороджені двома забитими м'ячами»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Були винагороджені двома забитими м'ячами»

- «Стяуа» сьогодні створило біля наших воріт багато моментів. Але десь Саня (Шовковський, – прим.ред.) врятував, десь пощастило. Терпіли, як могли. У підсумку були винагороджені двома забитими м'ячами.

- Здалося, «Динамо» в другому таймі довелося важче, ніж у першому...

- Я би так не сказав. У першому в нас мало що складалося. Особисто мені після перерви стало легше. «Стяуа» відкрилося, з'явилися вільні зони. Для «Динамо» це добре.

- У чемпіонаті України та в Лізі Європи «Динамо» впевнено лідирує. На ваш погляд, за рахунок чого команда тримається нагорі?

- Напевно, за рахунок командних дій. Ми згуртувалися, граємо як колектив, отримуємо задоволення від футболу. Видно, що в нас єдина команда.

- У цьому заслуга Сергія Реброва?

- Звичайно, в цьому заслуга й президента, й уболівальників, й футболістів й, звичайно, тренерського штабу. Набридло посідати другі та треті місця. Це не рівень «Динамо». Хлопці переглянули своє ставлення й тепер показують зовсім іншу якість гри.

- Відкривається зимове трансферне вікно, що ви про це думаєте?

- Намагаюся не забивати собі такими речами голову. Якщо буде якась пропозиція, сядемо та обговоримо її з президентом. А ходити та мріяти про якісь команди не бачу сенсу. Мене в Києві все влаштовує – граю в улюбленій команді та отримую масу задоволення від футболу!

* фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер