Андрій ЯРМОЛЕНКО: «До матчу з «Челсі» готуємося з холодною головою»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «До матчу з «Челсі» готуємося з холодною головою»

- Андрію, який настрій у команді після останнього невдалого матчу?

- Звичайно, настрій не дуже хороший – не лише у мене, а й у інших хлопців. Було видно, як усі переймаються. Програвати принциповому супернику на своєму полі не дуже приємно… Але зараз найголовніше забути про гру з «Шахтарем», оскільки в нас ще буде одна гра в чемпіонаті, в якій, я впевнений, ми візьмемо реванш, та переключитися на протистояння з «Челсі». Якщо ж будемо забивати голову невдачами, то можемо програти й наступну гру. Після матчу з «Шахтарем» ми розібрали, чому так сталося, й із холодною головою готуємося до завтрашнього матчу.

- Жозе Моуріньо на прес-конференції зізнався, щоприїжджав до Києва на матч з Іспанією не для того, щоб переглянути вашу гру. Також він відмовився казати про гравців «Динамо» ані поганого, ані хорошого, оскільки це буде додатковою мотивацією для вас. У зв’язку з цим,чи буде для вас додатковою мотивацією те, що головний тренер «Челсі» не зацікавлений у ваших послугах?

- (посміхається) Мені не цікаво, що говорить Моуріньо. Я граю в команді, яка є чемпіоном України. Якщо тренерський штаб довірить мені місце у складі, буду віддавати всі сили на полі. А кому я цікавий – це другорядне питання. Головне – вийти завтра та здобути три очки.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер