Андрій Ярмоленко: «Головне – знати, що за нас уболіває вся країна»

Андрій Ярмоленко: «Головне – знати, що за нас уболіває вся країна»

- Андрію, завершилися австрійські збори української збірної. Судячи з усього, вони пройшли достатньо плідно. Як би Ви підсумували цей етап підготовки команди? Що Вам найбільше запам’яталося?

- Добре попрацювали. Що найбільше запам’яталося? Це те, що багато працювали над тактикою. Розібрали збірну Хорватії від «А» до «Я». Тому, загалом, суперник нас нічим не повинен здивувати. Але подивимося, як буде.

- Чи змінилася ваша думка про збірну Хорватії після того, як ви отримали ще більше інформації про цю команду? Що можна сказати про їхню нинішню форму?

- Чесно кажучи, кардинально нічого не змінилося. Я думаю, всі хлопці знають футболістів, які грають у збірній Хорватії. Всі знають, що у хорватів сильний колектив, а ми вивчали те, за рахунок чого можна досягти позитивного результату, й те, чого їм не можна дозволяти на футбольному полі.

- Яка Ваша особиста мотивація в цій грі?

- Мотивація є завжди. Тим паче, коли ти граєш за національну збірну. Тому, я думаю, що всі хлопці вийдуть та віддадуть усі сили, щоб досягти позитивного результату.

- А для колективу що буде вирішальним, як вважаєте? Можливо, злагоджена дія всіх ланок?

- Я вважаю, що головне – бути командою на футбольному полі. Знати, що за нас уболіває вся країна, та віддати всі сили заради перемоги.

Офіційний сайт ФФУ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер