Андрій Ярмоленко ініціював візит до дитячого будинку та привітав дітей зі святами

Андрій Ярмоленко ініціював візит до дитячого будинку та привітав дітей зі святами

«Кілька тижнів тому до нас звернувся Андрій Ярмоленко з пропозицією разом відвідати дитячий будинок перед Новим роком. З нього подарунки, з нас - повна організація поїздки. Вчора ця поїздка відбулась, їздили в Копилів, куди навідувались раніше вже багато разів. Зараз там знаходиться 46 дітей, і кожен з них з нетерпінням чекав нашого приїзду.

Дівчата підготували цікаву програму - потрібно було намалювати свій улюблений вид спорту, і дітей це заняття захопило по самі вуха. Але і Андрія малеча не полишала ні на секунду - автографи та спільні фото, кожен міг запитати в футболіста все, що хотів.

А потім настав час подарунків - кожна дитина отримала форму київського Динамо, набір солодощів, та вітальну листівку з автографом. Також ми привезли футбольні м’ячі і м’які футбольні іграшки. Діти одразу ж кинулись приміряти футболки, а після спільного фото вирішили влаштувати нам сюрприз, на весь голос зарядивши «Динамо! Динамо!» Такі поїздки залишають по собі безліч позитивних емоцій, тож дякуємо Андрію за ідею, а всім причетним - за підготовку цієї поїздки».

Браво, Андрію!

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер