Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Матч вийшов класним, думаю, вболівальники отримали задоволення»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Матч вийшов класним, думаю, вболівальники отримали задоволення»

- Зрозуміло, сезон ми провалили, але ми маємо виходити та грати для вболівальників. Неважливо, скільки очок становить відставання, потрібно в кожній грі викладатися за свій клуб.

- Гра вийшла видовищною, тому що не тиснув тягар відповідальності?

- Думаю, так, тому що вже все вирішено, й сьогодні в більшій мірі всі грали для вболівальників. Дійсно, матч вийшов класним, маса гольових моментів, тож, я думаю, що вболівальники отримали задоволення.

- У гравців «Шахтаря» багато претензій до арбітра через гру рукою, але у вас був момент, коли за порушення у штрафному майданчику «Шахтаря» арбітр не поставив пенальті...

- Вважаю, що коли порушував правила Іван Ордець, був чистий пенальті. А чи мав бути призначений пенальті у наші ворота, я, скажу чесно, не бачив, оскільки огляд мені закривали багато гравців. Я перегляну цей момент. Якщо м'яч дійсно потрапив у руку, то, звичайно, потрібно було й там ставити пенальті.

Зрозуміло, що суддям нелегко в таких матчах, де високий накал пристрастей, і потрібно стримувати гравців... Але, думаю, їм потрібно просто намагатися бути послідовними у своїх рішеннях – і тоді жодних претензій до них не буде.

- Макс Коваль сьогодні зіграв дуже впевнено...

- Макс – молодець, додає з кожною грою. Я тільки радий за нього. Сподіваюся, що в майбутньому він буде додавати, й ми отримаємо не гіршого воротаря, ніж Саша Шовковський.

- Як завжди у грі «Динамо» та «Шахтаря» були перепалки під час гри. Чи не позначиться це на атмосфері у збірній?

- Я не вважаю, що сьогодні були якісь серйозні перепалки. Це футбол, це емоції, все гаразд. Після гри всі потиснули один одному руки. Футбол без емоцій – це не футбол.

- Це правда, що вас запросили на матч зірок?

- Так, можливо, завтра полечу. Коли дізнався, з якими людьми буду там зіграти, то чому ні. Тим паче у вихідний. Коли мені запропонували пограти з такими майстрами, я відразу погодився. Звичайно, я із задоволенням зіграю.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер