Андрій ЯРМОЛЕНКО: «В поразці винні тільки ми і ніхто інший»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «В поразці винні тільки ми і ніхто інший»

- Починати з 0:1 завжди важко. Проте, свої моменти потрібно реалізовувати. Зокрема, я говорю зараз про себе. У мене було два стовідсоткові моменти, які потрібно було втілювати в голи. Особисто мені дуже соромно, що я не cмог цього зробити.

- «Динамо» знову видало два різних тайми. Після перерви ваша команда виглядала краще. Що на це вплинуло?

- Ми діяли вже за рахунком, намагалися відігратися, адже грали перед своїми вболівальниками. Потрібно було створювати свої моменти. Але, це Ліга чемпіонів. Різниця з чемпіонатом України просто колосальна. Швидкість мислення у футболістів набагато швидше. У нашому чемпіонаті у тебе є зайві три-чотири секунди, щоб подумати і прийняти рішення. У Лізі чемпіонів такого немає. Думаю, у другому таймі ми вже зуміли пристосуватися до суперника і продемонструвати кращу гру, ніж в першому таймі. До перерви ми десь не встигали за опонентами. Моя думка: нам потрібно проводити якомога більше таких матчів, щоб виходити на більш якісний рівень.

- Попереду матч-відповідь в Португалії. Які висновки потрібно зробити, щоб сьогоднішня ситуація не повторилася в гостьовій грі?

- Висновки, думаю, потрібно робити не зараз. Необхідно проаналізувати все в спокійній обстановці, подивившись відео завтра. У нашій грі були як помилки, так і позитивні моменти. Повторюся, свої моменти потрібно реалізовувати. У таких турнірах їх багато не буває, тому з них потрібно вичавлювати максимум. Що стосується майбутнього матчу, то ми, звісно, будемо грати тільки на перемогу. Неважливо як. Найголовніше - здобути три очки. Я впевнений, тренерський штаб підбере правильну стратегію, яка дозволить нам набрати максимум очок в іграх, що залишилися.

- Яка атмосфера в команді після сьогоднішнього матчу?

- Звичайно, ми підтримуємо один одного. Звісно, коли команда виграє, всі перебувають у піднесеному настрої, але зараз немає результату, відповідно, немає і настрою. Нам потрібно бути один за одного, лише так ми зможемо вийти з цієї ситуації. Додам, що ніхто, звичайно ж, не збирається опускати руки. Так, ми ускладнили собі завдання щодо виходу з групи. Але в цьому винні тільки ми і ніхто інший. Нам потрібно набирати максимум очок в останніх трьох поєдинках.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер