Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми приїхали до Неаполя за результатом»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Ми приїхали до Неаполя за результатом»

За традицією питання в першу чергу журналісти ставили гравцю, після чого відпустили його на тренування:

- «Наполі» грає вдома й, звичайно, буде атакувати. «Динамо» втрачати вже немає чого. Чи значить це, що завтра буде відкрита гра?

- У першу чергу, нам потрібно дивитися на свою гру, а не на «Наполі», й будувати її, виходячи зі своїх сильних якостей. Завтра ми збираємося показувати свій футбол та не дивитися на суперника.

- Як ви себе почуваєте? Ви на всі 100% готові до завтрашнього матчу?

- Думаю, всі хлопці, які прилетіли сюди, готові на 100%. Ми розуміємо, що показали не той результат, який очікували на початку групового етапу. Тож у нас немає іншого виходу, крім як завтра виходити на поле та намагатися виправити цю ситуацію. У будь-якому випадку ми будемо грати лише на перемогу, сподіваюся, нам вдасться її досягти.

- Чим нинішній «Наполі» відрізняється від того, з яким ви грали в першому турі?

- Особливо нічим не відрізняється. Команда грає в той же футбол, який вона показувала в Києві. Тут дуже хороший головний тренер та гравці, а команда демонструє якісний футбол. Але ми приїхали сюди за результатом, іншого виходу у нас немає.

- Ми правильно розуміємо, що завтра вас влаштує лише перемога?

- Звичайно, адже навіть нічия позбавляє нас усіх шансів на єврокубкову весну, тому так, будемо грати лише на перемогу.

- «Наполі» йде в лідерах чемпіонату Італії та щотижня проводить матчі на найвищому рівні. Як налаштуватися на матч, коли в чемпіонаті України у «Динамо» ігри не такого високого рівня?

- Я вже неодноразово казав, що це є серйозною проблемою, тому що дуже важко перелаштуватися з нашого чемпіонату на ігри Ліги чемпіонів. Рівень дуже сильно відрізняється. Перші хвилини доводиться адаптовуватися, тому що швидкості зовсім інші. Але нічого страшного, потрібно виходити з ситуації, грати в той футбол, який ми вміємо, та який властивий київському «Динамо».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер