Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Намагався, як і всі хлопці, здобути три очки, але, на жаль, я - не Марадона»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Намагався, як і всі хлопці, здобути три очки, але, на жаль, я - не Марадона»

- Вважаю, ми виглядали дуже гідно на тлі такого суперника. Нам не повинно бути соромно за свою гру. Думаю, наші вболівальники залишилися задоволені. Ми грали агресивно, намагалися пресингувати. Звичайно, не завжди це виходило, але вважаю, що зіграли ми сьогодні непогано. В атаці, звичайно, не все виходило, хоч і були передумови для хороших дій попереду. Але десь не вистачало останнього пасу, десь хтось із нас приймав невірне рішення. Але, повторюся, загалом, як мені здалося, грали ми сьогодні гідно.

- На цьому стадіоні під 10-м номером довгі роки виступав легендарний Дієго Марадона. Сьогодні під цим номером у складі «Динамо» на поле «Сан-Паоло» вийшли ви. Це послужило додатковою мотивацією?

- Я віддав усі сили. Намагався, як і всі хлопці, забити м'яч, здобути три очки для «Динамо». Але, на жаль, я - не Марадона. А ось якби у нас у складі сьогодні був Марадона, то, впевнений, ми б точно перемогли.

- В кінці матчу було видно, що вам не вистачає сил бігти в атаку. Причина в тому, що довелося неабияк потрудитися на оборону?

- Звичайно. Гадаю, ви самі бачили, як добре «Наполі» контролює м'яч. Доводилося відпрацьовувати в захисті. Але при цьому тренерський штаб вимагав бігти в атаку: коли «Наполі» атакує, у них відкривається багато вільних зон. Тож доводилося і в обороні відпрацьовувати, і встигати щось створювати попереду. Тому, думаю, не лише я, а й усі інші хлопці ближче до кінця матчу підсіли, оскільки виконали колосальний обсяг роботи.

- Як будете налаштовуватися на матч з «Бешикташем», який уже нічого не значить?

- Я сподіваюся, на цей матч прийдуть наші вболівальники. Ми завжди граємо для них. Хочу попросити динамівських прихильників, щоб вони прийшли на стадіон і підтримали нас. Напевно, в цій Лізі чемпіонів ми виступили не так, як усім хотілося б. Не хочу зараз аналізувати причини цього, але, вважаю, ми могли і повинні були виступити набагато краще. Упевнений, в останньому матчі групової стадії віддамо на полі всі сили і спробуємо порадувати наших уболівальників перемогою в Лізі чемпіонів.

- Як сприйняли заяву президента «Динамо» про те, що команда потребує оновлення?

- Це думка президента. Поки ніхто нічого з цього приводу не говорив. Якщо головний тренер команди або президент клубу вважають, що необхідно проводити якісь зміни, то це треба прийняти як належне.

- Зараз багато говориться про те, що гравцям «Динамо» не вистачає мотивації. Про себе можете таке сказати?

- Ні. Мені однозначно вистачає мотивації - я все життя мріяв грати в київському «Динамо»! Як у мене може не бути мотивації грати за улюблену команду? Більш того, я впевнений, що в усіх інших хлопців, які росли з любов'ю до «Динамо», також є мотивація, просто після двох вдалих сезонів і відходу низки футболістів відбувається омолодження команди, потрібно зважати на це.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер