Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у грудні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у грудні!

Проте обидва були вкрай важливими та дозволили нашій команді завершити рік на перших місцях у всіх турнірах.

Перемогою в Бухаресті над румунським «Стяуа» динамівці остаточно оформили за собою перше місце у своїй групі в Лізі Європи. А перегравши донецький «Металург», команда Сергія Реброва зберегла до весняної частини сезону п’ятиочкову перевагу від донецького «Шахтаря», а також збільшила до восьми очок відрив від дніпропетровського «Дніпра».

Ці два матчі мали велике значення та високу відповідальність, тому звання найкращого гравця грудня нічим не менш важливе та заслужене, ніж у попередніх місяцях, коли динамівці проводили набагато більше ігор. Нагадаємо, що для визначення найкращих використовуються голоси вболівальників за найкращого гравця кожного матчу на офіційній сторінці «Динамо» Вконтакте. Отже, переходимо до трійки лауреатів грудня.

3-є місце. Олександр ШОВКОВСЬКИЙ (925 голосів)

Капітан київського «Динамо» не лише продовжує поліпшувати свій рекорд за показником проведених за київське «Динамо» ігор, але й додає до свого активу один сухий матч за іншим. У грудні СаШо не пропустив жодного м’яча, неодноразово врятувавши свою команду, особливо у грі в Бухаресті. За підсумками листопада лише в останній момент із трійки найкращих Шовковського витіснив Мбокані, проте цього разу Олександр заслужено посідає місце у чільній трійці.

2-е місце. Джермейн ЛЕНС (1,409 голосів)

Цього разу другий рейтинг має лауреат листопада Джермейн Ленс. Нідерландець аніскільки не зменшив обертів, просто цього місяця ще більш феноменально грав його партнер по команді. У грі з «Металургом» Ленс став автором гольової передачі на Мбокані, після якої рахунок було відкритио, й грати динамівцям стало вже набагато легше. А у матчі зі «Стяуа» Ленс додав до свого доробку гол уже в компенсований час, спрямувавши м’яча в порожні ворота з далекої відстані після того, як голкіпер помилився на виході. Цей м’яч став останнім для команди Сергія Реброва у 2014-му році й підвів межу успішному виступу команди в першій половині сезону. Одразу після гола пролунав фінальний свисток.

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО (3,413 голосів)

Віце-капітан «Динамо» стає найкращим гравцем місяця вже вчетверте в цьому сезоні. До цього він отримував найбільше голосів у серпні, вересні та жовтні – три місяці поспіль, і лише в листопаді поступився пальмою першості Ленсу. Цього разу перевага Андрія над переслідувачами є такою же великою, як і в деякі попередні місяці, коли він визнавався найкращим – більше ніж удвічі більше, ніж у найближчого переслідувача.

У матчі з «Металургом» Ярмоленко відзначився шедевральним голом, який став другим у грі. Андрій, прийнявши м’яча у штрафному майданчику, легко та невимушено на невеликій ділянці поля здійснив слаломний прохід, обігравши мало не всіх захисників «Металурга», після чого поклав на газон ще й голкіпера та закотив кулястого вже в порожні ворота. Наприкінці гри він узяв участь у ще одній гольовій атаці «біло-синіх», запустивши у фланговий прорив Данило Сильву, який прострілив на Кравця.

У грі проти «Стяуа» Ярмоленко забив перший і, як виявилося, переможний гол, за двадцять хвилин до завершення зустрічі відірвавшись від захисників та реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером. Уже в компенсований час Андрій став ще й автором гольової передачі на Ленса.

Copyright © 2014 FC Dynamo 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер