Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у квітні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у квітні!

Опитування проводилося на офіційній сторінці ФК «Динамо» (Київ) у соціальній мережі Вконтакте.

Нагадаємо, минулого місяця команда Сергія Реброва провела п’ять матчів, чотири з яких – у Лізі Парі-Матч і один – у Кубку України.

У чемпіонаті «біло-сині» показали максимальний результат, перемігши у всіх чотирьох матчах та не пропустивши при цьому жодного м’яча. Одна за одною були обіграні «Олександрія» (2:0), «Волинь» (3:0), «Говерла» (2:0) та «Ворскла» (1:0). Завдяки цим перемогам динамівці достроково, за три тури до завершення чемпіонату, забезпечили собі чемпіонство.

А от єдиний квітневий кубковий матч склався для «Динамо» невдало. Поступившись у матчі-відповіді 1/4 фіналу «Олександрії» (0:1), «біло-сині» припинили участь у цьому турнірі.

Отже, переходимо до результатів опитування.

3 місце. Олег Гусєв (11,9% голосів)

Олег Анатолійович узяв участь у всіх чотирьох квітневих матчах «Динамо» у чемпіонаті. Більше того, всі поєдинки він починав зі стартового складу, хоча і залишав поле по ходу зустрічі. В іграх з «Олександрією» та «Волинню» він відзначився голами.

2 місце. Євген Хачеріді (13,4%)

Трохи більше голосів набрав центральний захисник нашої команди Євген Хачеріді. На рахунку Євгена у квітні – три матчі чемпіонату. Проте, на відміну від Гусєва, Хачеріді провів усі три гри без замін, забивши свій перший у сезоні гол у поєдинку з «Говерлою». У матчах за участі Євгена команда не пропустила жодного м’яча, що є головним критерієм для оцінки захисника.

1 місце. Андрій Ярмоленко (63,6%)

Переможцем щомісячного опитування вчергове став Андрій Ярмоленко. Андрій без замін провів усі чотири матчі Ліги Парі-Матч, а також вийшов на заміну у кубковому протистоянні з «Олександрією», однак так і не зумів зарадити команді у тій грі. А от у чемпіонаті він зробив насправді вагомий чемпіонський внесок – гольовий пас у грі з тією ж «Олександрією», дубль та результативний асист у матчі з «Волинню», гол плюс пас у зустрічі з «Говерлою» і, нарешті, «золотий» гольовий пас у поєдинку з «Ворсклою».

Таким чином, Андрій узяв безпосередню участь у всіх голах «Динамо» у квітні, окрім першого – ставав автором або співавтором голу. За показником «гол+пас» він зрівнявся з екс-«гірником» Алексом Тейшейрою, який очолював цей рейтинг маючи 24 бали. На рахунку Андрія тепер 13 м’ячів та 11 гольових передач у поточному сезоні Ліги Парі-Матч.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер