Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у липні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у липні!

На офіційній сторінці ФК «Динамо» (Київ) у соціальній мережі vk.com завершилося голосування за титул найкращого гравця нашої команди у липні.

Це перша індивідуальна нагорода у новому сезоні і, як і раніше, лауреатів серед гравців визначають вболівальники клубу.

У липні київське «Динамо» завершувало свою передсезонну підготовку, провівши з початку місяця п’ять контрольних матчів у Австрії.

Однак результати цих матчів не мали жодного значення, на відміну від трьох офіційних зустрічей – протистояння у Суперкубку України з донецьким «Шахтарем», першої домашньої гри у новому сезоні проти «Олександрії», а також виїзної битви з непоступливими «Карпатами».

У цих трьох іграх Сергій Ребров задіяв 17 виконавців. З-поміж них було обрано чотирьох, які найбільше відзначилися у цих матчах, і вже серед них вболівальники на офіційній спільноті клубу у vk.com обирали кращого.

Приблизно однакову кількість голосів отримали Домагой Віда (16,5%) та Жуніор Мораес (16,9%).

Хорватський захисник «Динамо» вже вкотре став автором важливого голу у черговому протистоянні з донецьким «Шахтарем». Цього разу Віда зрівняв рахунок у суперкубковому поєдинку в Одесі. Відзначився забитим м’ячем Домагой і в наступній грі, проти «Олександрії». Загалом найуспішніший серед динамівців учасник Євро-2016 у липні вдало себе проявив як у захисті, так і при підключеннях до атаки.

Жуніор Мораес також став автором вкрай важливого удару у поєдинку з «Шахтарем». Його пенальті у післяматчевій серії виявився «золотим» і принесло «біло-синім» почесний трофей. А у першому турі Ліги Парі-Матч Жуніор оформив перший хет-трик у динамівській футболці, очоливши рейтинг бомбардирів у чемпіонаті.

Друге місце у голосуванні посів Микола Морозюк, який набрав 28,1% голосів респондентів. В активі Миколи також результативний удар у післяматчевій серії пенальті у грі за Суперкубок, а також феєрія гольових передач у матчі з «Олександрією». Морозюк відзначився трьома чистими гольовими асистами, а також організував ще одне взяття воріт. Та й загалом на старті сезону Микола демонструє чудову форму, виглядаючи одним із кращих у команді.

А перемогу в опитуванні вболівальників отримав лідер команди, Андрій Ярмоленко, набравши 38,5% голосів. Відбувши дискваліфікацію, Ярмоленко знову постав у всій красі у поєдинку з «Карпатами». І навіть однієї гри вболівальникам вистачило, аби вирішити, що саме він є кращим гравцем команди у липні. Величезний обсяг творчої роботи він втілив в ефектний гольовий дубль, який приніс «біло-синім» нелегкі три очки у Львові, ставши таким чином найкориснішим гравцем не тільки цього матчу, а і другого туру загалом.

Віримо, що це лише початок результативного сезону для Андрія, якому не звикати отримувати титул найкращого гравця місяця, і далі він ще додаватиме і продовжуватиме зачаровувати вболівальників своєю грою, а поки привітаємо нашого лауреата з черговим визнанням!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер