Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у серпні!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» (Київ) у серпні!

У чотирьох із цих п’яти поєдинків «біло-сині» святкували перемоги, ще один завершився нульовою нічиєю.

Головний тренер «Динамо» Сергій Ребров у цих матчах задіяв 22 гравці, шестеро з яких (Сергій Сидорчук, Александар Драгович, Євген Макаренко, Роман Безус, Юнес Баланда та Артем Кравець) узяли участь у всіх іграх.

Тим не менш, лише останній із цих шести гравців, Артем Кравець, увійшов до чільної трійки рейтингу вболівальницьких оцінок.

Найкращим же гравцем місяця став Андрій ЯРМОЛЕНКО, який загалом отримав від уболівальників 6473 голоси за матчі серпня.

Андрій узяв участь у поєдинках із «Металістом», «Олімпіком», «Іллічівцем» та «Чорноморцем» у чемпіонаті (всі без замін), пропустивши кубкову гру із «Зіркою».

Найбільше голосів від уболівальників Ярмоленко отримав за останню гру серпня, проти «Чорноморця», в якій він відзначився двома забитими м’ячами. Окрім того, Андрій був найкращим на думку більшості респондентів у матчах проти «Металіста», де він також відзначився голом, реалізувавши пенальті, та «Олімпіка».

Лише трохи відстав від Ярмоленка Артем КРАВЕЦЬ, який перед останнім матчем лідирував із великим відривом, але в підсумку зібрав трохи менше за Андрія голосів – 5901.

Артем узяв участь у всіх п’яти серпневих матчах «Динамо», включаючи кубковий поєдинок із «Зіркою», причому провів їх без замін. На думку вболівальників, Кравець був найкращим у матчах із «Іллічівцем» та «Зіркою».

У цих п’яти іграх динамівський нападник відзначився п’ятьма голами. По одному м’ячу Кравець забив у ворота «Металіста» та «Зірки», а у грі з «Іллічівцем» вистрілив хет-триком, за що отримав багато схвальних відгуків від експертів та шанувальників футболу.

Не втрачає своїх позицій і найкращий гравець липня Владислав КАЛИТВИНЦЕВ, який і в серпні увійшов до чільної трійки.

Владислав узяв участь у матчах Прем’єр-ліги проти «Металіста» та «Олімпіка», які він провів без замін, а також «Зірки», де він відіграв один тайм, встигнувши відзначитися забитим м’ячем.

Нагадаємо, найкращий гравець нашої команди за підсумками кожного місяця визначається сумарною кількістю голосів, які кожен із футболістів отримує від уболівальників після кожного матчу. Віддати свої голоси ви можете на офіційній сторінці київського «Динамо» у соцмережі «Вконтакте».

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер