Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» Київ в сезоні 2014/15!

Андрій ЯРМОЛЕНКО – найкращий гравець «Динамо» Київ в сезоні 2014/15!

Голосування проводилися після кожного матчу нашої команди у всіх турнірах. Потім голоси складалися, і за їх сумою визначалася трійка найкращих гравців кожного місяця.

Пригадаємо усіх лауреатів сезону, що завершився.

Липень 2014

1-е місце. Владислав КАЛИТВИНЦЕВ

2-ге місце. Роман Безус

3-тє місце. Андрій Ярмоленко

У липні минулого року «Динамо» провело усього два матчі – поєдинок Суперкубка України, у якому «біло-сині» поступилися «Шахтарю», також стартовий матч сезону УПЛ проти «Ворскли». За підсумком цього стартового відрізку найкращі бали мав Владислав Калитвинцев, який обидва матчі розпочинав у стартовому складі.

Серпень 2014

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Артем Кравець

3-тє місце. Владислав Калитвинцев

У серпні на ведучі ролі вийшов вже Андрій Ярмоленко, який поступово набирав свою найкращу форму. Найбільше голосів він отримав за останню гру літа 2014 року, у якій він відзначився дублем у ворота одеського «Чорноморця».

Вересень 2014

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Джермейн Ленс

3-тє місце. Лукаш Теодорчик

У вересні Ярмоленко проявив себе у всій красі. Він взяв участь у трьох матчах і забив у них три голи. І не просто голи, а справжні шедеври – один у ворота португальського «Ріу Аве» в першому для «Динамо» матчі єврокубкового сезону і два у матчі проти луцької «Волині». До слова, у обох цих матчах Андрій грав із капітанською пов’язкою.

Жовтень 2014

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Сергій  Сидорчук

3-тє місце. Домагой Віда

У жовтні Ярмоленка знову визнали кращим гравцем. Він відіграв без замін усі п’ять матчів своєї команди, три з них провів у якості капітана. Найрезультативнішим для Андрія видався матч Ліги Європи проти «Стяуа», в якому він узяв безпосередню участь у всіх трьох голах «біло-синіх» – відзначився голом та двома результативними передачами.

Листопад 2014

1-е місце. Джермейн ЛЕНС

2-ге місце. Андрій Ярмоленко

3-тє місце. Дьємерсі Мбокані

За підсумками листопада Ярмоленко змістився на другу позицію рейтингу, а найбільше голосів від уболівальників зібрав Джермейн Ленс. Нідерландець виходив у стартовому складі у всіх матчах листопада, відзначившись чотирма голами та двома результативними передачами. Голи у ворота «Ріу Аве» та запорізького «Металурга» виявилися, до того ж, переможними.

Грудень 2014

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Джермейн Ленс

3-тє місце. Олександр Шовковський

У грудні «Динамо» провело лише два матчі, проте обидва були вкрай важливими. В них «біло-сині» оформили перше місце в групі ЛЄ та зберегли п’ятиочковий відрив від другого місця у ПЛ. І знову кращим був Андрій Ярмоленко, який крім того переміг у голосуванні за кращого гравця першої половини сезону.

Лютий-березень 2015

1-е місце. Александар ДРАГОВИЧ

2-ге місце. Віторіну Антунеш

3-тє місце. Андрій Ярмоленко

У лютому «Динамо» грало тільки проти французького «Генгама», тому лютневий та березневий рейтинг були об’єднані в один. За його підсумками найвищий рейтинг мав центральний захисник, що є досить рідким явищем у футболі. Проте Алекс отримав найкращі оцінки цілком заслужено – він був найстабільнішим та найнадійнішим у важких єврокубкових протистояннях з «Генгамом» та «Евертоном».

Квітень 2015

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Олександр Шовковський

3-тє місце. Джермейн Ленс

У квітні переш місце клубного рейтингу знову повернув собі Андрій Ярмоленко. Цікаво, що вболівальники віддали йому найбільше голосів, навіть не зважаючи на те, що цього місяця Андрій голів не забивав. Проте він дуже ефективно грав на команду, додавши до свого доробку кілька результативних передач.

Травень-червень 2015

1-е місце. Андрій ЯРМОЛЕНКО

2-ге місце. Олександр Шовковський

3-тє місце. Джермейн Ленс

У червні «Динамо» провело тільки один матчі – фінал Кубка України, тому рейтинг двох місяців знову був об’єднаний. Кращим знову був Ярмоленко, який мав найбільшу кількість голосів від уболівальників після кожного з шести матчів травня. У єдиному червневому найкращим одноголосно було визнано капітана команди Олександра Шовковського, що забезпечило йому друге місце.

Отже, Андрій Ярмоленко у сезоні 2014/2015 шість разів із дев’яти отримував титул найкращого гравця місяця за версією вболівальників київського «Динамо». Андрій незмінно входив до трійки призерів – двічі займав третє місце і одного разу друге.

Додамо, що із 26-ти турів Прем’єр-ліги Ярмоленко був найкращим гравцем «Динамо» у 15-ти!

Поздоровляэмо Андрія із заслуженим визнанням!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер