Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Треба починати добре грати з першого поєдинку»

Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Треба починати добре грати з першого поєдинку»

Обидва поєдинки пройдуть у Києві на НСК «Олімпійський» 3-го та 8-го вересня відповідно. Наставник «жовто-синіх» у цих зустрічах розраховує й на чотирьох динамівців: захисника Євгена Макаренка, півзахисників Романа Безуса та Олега Гусєва, нападника Андрія Ярмоленка.

Через травми не змогли приїхати до розташування команди Денис Гармаш та Євген Хачеріді. Перед початком відкритого тренування Андрій Ярмоленко поспілкувався з журналістами:

- Звичайно, неприємно, що в нас стільки травмованих, але так буває у футболі, думаю, тренерський штаб викликав найсильніших на даний момент футболістів.

- Раніше наші суперники побоювалися у збірній України двох флангів  Ярмоленка та Коноплянки. Тепер залишився лише один. Відповідальність збільшується?

- (Посміхається) Думаю, у кожного футболіста збільшується відповідальність, коли він приїжджає до національної збірної, адже ми захищаємо честь нашої країни. Думаю, кожен гравець, який завтра вийде на поле, буде віддаватися грі на 100%.

- Чи пам'ятаєте ви, щоб у нас коли-небудь була така проблема з форвардами: половина не забиває, половину не викликали, хтось не в найкращій формі?

- Не думаю, що в нас проблема з цим. Є Зозуля, який, упевнений, у найближчих матчах буде забивати, можливо, навіть і завтра. Є Гладкий, який доволі часто забиває в «Шахтарі». Тож, повторюся, не сказав би, що існує якась проблема.

- Чи змінилася тактична схема команди, чи з'явилися новинки?

- Загалом, поки все, як і раніше, нічого не змінилося.

- Чи позначилася заміна суперника Парагваю на Молдову на вашій підготовці?

- Ні, адже зміни сталися до того, як ми приїхали в збірну, тож цілеспрямовано готуємося до Молдови.

- Чи схожі молдавани на словаків за стилем гри?

- Поки що, якщо чесно, Словаччину не дивилися, але, думаю, нам більше допоможуть багато нових футболістів, яких викликали до збірної. Ми більше дізнаємося один про одного та про сильні якості кожного.

- Чого очікуєте від старту відбіркової кампанії, зокрема, від першого матчу?

- Звичайно, лише перемоги. Ще, сподіваюся, що прийде багато глядачів та ми порадуємо їх не лише хорошим результатом, але й хорошою грою.

- Минулого сезону вам необхідно було геройствувати та перемагати в кожному матчі. Зараз ситуація не така критична, це впливає на підготовку в моральному плані?

- Потрібно зараз налаштовуватися на кожну гру, як у тій ситуації, коли все було критично, й починати так добре грати з першого поєдинку, а не відкладати на потім.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер