Черговий гол Андрія Ярмоленка допоміг Україні закріпити перемогу над Сербією

Черговий гол Андрія Ярмоленка допоміг Україні закріпити перемогу над Сербією

40-річний наставник української дружини ще після поєдинку кваліфікації Кубка світу проти Фінляндії не приховував, що в грі з сербами значно оновить склад, перевіривши в справі найближчий резерв. Так, власне, воно і вийшло - своє місце в «старті» зберіг лише Богдан Бутко.

Знайшлося місце в складі і для представників «Динамо». З перших хвилин на поле вийшли півзахисники Сергій Сидорчук (17-та гра у складі збірної, був замінений після перерви) та Віктор Циганков (2-я гра). Для Віктора, який сьогодні відзначає 19-й День народження, таке рішення головного тренера стало найкращим подарунком.



Незважаючи на товариський статус поєдинку, поступатися не хотіла жодна з команд. В цілому рівна гра, з невеликою перевагою господарів поля, яких підганяли глядачі що практично заповнили «Металіст», а все вирішили м'ячі забиті в кінці кожного з таймів.

У першому випадку комбінація Федецький-Зозуля-Шахов завершилася точним ударом останнього з лінії воротарської.



Ще одна знакова подія відбулася на 62-й хвилині зустрічі - в національній збірній України дебютував Артем Бєсєдін. Динамівець вийшов замість Романа Зозулі та зайняв місце на вістрі атаки.

Отримав свій ігровий час і Андрій Ярмоленко (67-й матч), який замінив на 65-й хвилині Циганкова.

За три хвилини до фінального свистка саме Бесєдін дав гостру передачу на Ярмоленка і той змусив сфолити у штрафному Максимовича, що грає на клубному рівні за «Наполі». Пенальті наш 7-й номер пробив без промаху, забивши свій 29-й гол за збірну України і встановивши тим самим підсумковий переможний результат для нашої дружини!

Звітним матчем 2016-й футбольний рік для головної команди країни завершився! Свій наступний поєдинок збірна України проведе в рамках відбору Кубка світу-2018 проти Хорватії.

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер